TJEDAN U ZNAKU SUPERMAMA

Jednog lijepog i sunčanog dana, skupile su se Supermame i krenule u tetošenje samih sebe. Onako, bez grižnje savjesti. Istina, u svrhu našeg projekta “Ja sam supermama”, ali opet svaki razlog za opušteno druženje je dobrodošao. Jutro je bilo svježe toplo, znate onako, pravo i mirisno proljetno jutro. Odmah se osjetila pozitivna aura koja nas je pratila. Neke od nas su se prvi put upoznale taj dan i oduševljenje nije izostalo. 

Spominjale smo malo, po malo taj projekt. Projekt zvan “Ja sam supermama”. Projekt u kojem sudjeluje 20 supermama blogerica i par poznatih supermama koje su u našoj ideji vidjele potencijal. Uvijek se iznenadim kada vidim što smo mi žene sposobne napraviti kada imamo dobru volju i želju da se međusobno podupiremo. Kada želimo biti jedna drugoj potpora. Ovaj projekt je upravo rezultat toga. Ali na sve detalje samog projekta ćete još malo pričekati.

Danas dijelimo s vama naš “dejt” i kupovinu u trgovini Anita, gdje su se mame razmahale grudnjacima, bodijima gaćicama u kojima smo par dana iza napravile fenomenalne fotografije. Općenito sam puno puta prolazila pored te trgovine, pogotovo dok sam bila pubertetlija iz Klasične gimnazije i ostao mi je taj logo u pamćenju. Tada, naravno nisam niti približno bila u mentalnom stanju kao sada, zapravo nisam imala pojma niti da postoji donji veš specijalno za mame.

Eto me danas, 10ak godina kasnije, šećem Jurišićevom, guram svoja dvostruka kolica i ulazim upravo tamo. Biram i prebirem najfinije materijale za svoje tijelo. Svoje tijelo koje je odradilo dvije trudnoće, dva poroda i 26 mjeseci dojenja. Sada želim nagraditi svoje tijelo kvalitetnim i udobnim. Doba tangica je davno iza mene, više sam tip od “bubrežnjača” i svih onih čipkanih uzoraka koje su mi prije bile grozne. Sazrela sam, valjda.

Gledam sve te moje prijeteljice, supermame, gledam ih kako uživaju i biraju za sebe ono najbolje. Zaista se moramo malo tetošiti, onako, s vremena na vrijeme. Naći se s prijateljicom i počastiti se kojim komadom veša. Reklama bi rekla – jer mi to zaslužujemo. I zaista zaslužujemo. Zato mi je posebno drag ovaj dan, prepun euforije, podrške i dobre ženske vibre, popraćene dobrom kupovinom.