COLORING MY MEMORIES – personalizirana bojanka

Coloring My Memories jedinstven je projekt kreativne tvornice bračnog para Jančar, Simona i Anje. Ovi slovenski vizualni pioniri svoju viziju žele proširiti i na Hrvatsku. Anjine ilustracije simpatičnog stripovskog formata te Simonova marketinška virtuoznost recept su za novitet koji se izdvaja na tržištu među klasičnim bojankama. Sve to ne bi bilo moguće bez prethodne konzultacije sa ključnim pokretačima procesa: sinom Markom i kćerkicom Brinom koji vam garantiraju sate i sate zabave. Sveopća digitalizacija fotografija i spremanje na mobilne uređaje gura klasične analogne formate sve više na marginu te je za reminiscenciju često potrebno uputiti se na tavan u potrazi za starim foto-albumima koji skupljaju prašinu.

Postupak je jednostavan: odaberite od 5 do 11 fotografija kao što radite svakodnevno na društvenim mrežama, zatim ih uklopite u prigodnu temu prema želji (blagdanska tema, očekivanje prinove i prve bebine godine, vjenčanje, božićna tema, mandala za estete te izgled klasične bojanke), osmislite naslov, pričekajte da ih Anja pretoči u magične ilustracije i na kraju uživajte u istraživanju i njegovanju svoje umjetničke duše i dajte si oduška bojicama, samostalno ili uz članove vaše obitelji.

Anja nam je rekla kako:„Svaka fotka ima svoju posebnu priču i mjesto u srcu za pojedince koji mi ih šalju, tako da uživam stvarati priču iz njih. Uvijek se s veseljem uhvatim ilustriranja fotografija, jer ih pretvaram u novu, drugačiju dimenziju uspomena. Kad vidim reakcije, prepoznam osmijeh na licu i zadovoljstvo,znam da sam nekoga učinila sretnim.“

Personalizirana bojanka idealan je poklon koji će zasigurno oduševiti vaše najmilije; i one najmlađe, ali i one najstarije te vas još više povezati u opuštajućoj aktivnosti koja kod vaših mališana razvija kreativnost i motoričke sposobnosti, a i vas vraća u neka ljepša i jednostavnija vremena. Kako su bojanke ponovno IN, vjerujemo da ćete se uz ovakav primjerak definitivno izdvojiti. Prošećite  alejom sjećanja i uživajte u eksploziji boja.

Više informacija saznajte na www.coloringmymemories.hr