NJEGA OSJETLJIVE KOŽE – TOLERIANE SENSITIVE

Osobno nisam nikada bila tip koji je pratio beuaty trendove, a njega kože se svodila na bazične hidratantne kreme koje sam koristila ujutro ili samo navečer nakon umivanja. Moja mama oduvijek pazi na svoju kožu i ima čitavo carstvo krema za njegu kože. Meni je to djelovalo naporno. Onda sam ušla u 30te i shvatila da moja koža ima potrebe i da mi je krajnje vrijeme da započnem s odgovarajućom kremom. Nakon što sam sudjelovala u jednom testiranju kože i nakon što sam vidjela koliko mi je zapravo lice oštećeno zbog premalo njege i neadekvatne njege, a pogotovo ljeti kada (zbog tamne puti) nikada nisam koristila nikakvu zaštitu (mladost-ludost), zaronila sam u castvo krema i krenula s istraživanjem što mojoj koži najviše odgovara.

Možda zvuči kao reklama, ali zaista nije. Na preporuku farmaceutkinje, kada sam tražila adekvatnu kremu za sunčanje za svoju djecu, dobila sam preporuku – La Roche Posay. I od tada naša veza traje. Njihovom linijom njegujem kožu svojih dječaka od prvog dana, a odnedavno njegujem i svoju kožu.

Imala sam tu sreću da mi je moj posao doveo i divnu ekipu iz La Roche i od tada imam privilegiju pitati izravno njih za savjet oko njege. Nakon što mi je utvrđeno da mi je lice izrazito oštećeno od sunca, suho i perutavo, dobila sam savjet da isprobam Tolerian Sensitive kremu. Radi se o La Roche novitetu na tržištu za njegu kože lica. Prebiotičkihidratantna krema koja smanjuje osjetljivost kože, a njeni su sastojci niacimanid 2% koji djeluje smirujuće, glicerin 7% i ceramid III čiji je zadatak hidratacija i jačanje kožne barijere, te 73,9% La Roche-Posay prirodne termalne vode koja djeluje smirujuće s prebiotičkim svojstvima.

TOLERIANE linija proizvoda testirana je na koži sklonoj alergijama i bez parfema i alkohola je. Vrlo se lagano nanosi i brzo je koža upija. Postala je nezaobilazan početak i završetak dana. Nakon dva tjedna korištenja, i to po dva puta dnevno, osjetila sam promjenu na bolje. Pravilna rutina osjetljive kože ne bi bila potpuna bez učinkovitog ali i dovoljno nježnog gela za čišćenje. Stoga, La Roche-Posay na tržište lansira i novi Toleriane njegujući gel za pranje kože koji djeluje protiv nelagodnog zatezanja kože i suhoće.

Pravilna njega kože djece je od važnosti svake mame, ali vrlo je značajno da se mame pobrinu i same za sebe, barem kroz tih 10ak minta ujutro i navečer njegujući svoje lice.