CEDULJA – HIT NALJEPNICE ZA AUTO SUPERMAME

ODuvijek sam razmišljala kako želim naljepnicu za auto koja će upozoriti da se u tom autu nalaze djeca, ali dizajn i ponuda bila je više nego dosadna. Sve do trenutka dok na omiljenoj društvenoj mreži nisam otkrila Cedulju! Iza tog imena nalazi se  supermama s fantastičnom idejom – izrađuje upravo te naljepnice, samo drugačije, kreativnije, dizajnerske. Nas je potpuno oduševila dizajnom i originalnošću, a sigurne smo da će i vas! 

Ona se zove Dunja, 34-godišnja zagrepčanka, supermama živahnog dvogodišnjeg Vite. Dunja obožava putovati, voli more i  šume, što se i vidi u samom dizajnu njenih naljepnica. Voli hodati bosa.  Stalno je u DIY projektima i upravo je i Cedulja jedna od njih.

Na pitanje kako je došla na ideju izrade naljepnica, otkrila je: “Htjela sam na auto zaljepiti naljepnicu “dijete u autu”, ali sve naljepnice koje sam nalazila nisu mi bile zanimljive. Tada sam ju odlučila napraviti. Pomislila sam da bi i drugim mamama bilo osvježenje vidjeti drugačije naljepnice. Razigrane su baš kao i svako dijete, svaka priča svoju vizualnu priču, a sve skupa spajaju šume, more, ljubav, glazbu, igru i maštu. “

Naljepnice mogu biti univerzalne ili personalizirane sa imenom djeteta. Vizual može u potpunosti biti prilagođen zahtjevima mama  što im daje mogućnost da se i same kreativno izraze stvarajući svoju unikatnu naljepnicu.
Novi korak Cedulje je izrada magnetnih naljepnica koje se mogu seliti sa auta na auto, što je odlično kada dijete vozi netko drugi osim roditelja.
Kako se Dunja odlučila na ime samog branda, kazala je: “Dijete u autu” je obavijest, kao i crtice koje skoro svakodnevno pišem sebi i suprugu po papirićima. Ceduljlice su svakim danom oko nas i nekako mi je bilo simpatično brend nazvati Cedulja. 
Svoju Cedulju možete pronaći na Instagram i Facebook profilu.