SUPERMAME POMAŽU

Zahvalnost je danas rijetkost. Ljudi postavljaju neizmjerne zahtjeve. Stalno imamo dojam da smo za nešto uskraćeni. Upravo iz tog razloga uvijek trebamo više. Postali smo nezasitni i ni u čemu više ne znamo uživati. Pascal Bruckner, francuski filozof, opisuje današnjeg čovjeka kao veliku bebu s neizmjernim zahtjevima za društvo. Nikada mu nije dosta i uvijek su drugi krivi ako njemu nije dobro, jer mu ne daju ono što mu bezuvjetno treba za život. A što nam to bezuvjetno treba za život?

Ovih par mjeseci imale smo priliku susresti se s vrlo teškim životnim pričama. Djeca bez roditelja, zlostavljana djeca, ostavljena djeca, napuštene trudnice, ostavljene samohrane majke. To su borci današnjeg svijeta. I upravo njima je potreban tapšaj po leđima, osmijeh na licu, riječ podrške, vrijeme kojim ćemo pokazati koliko su bitni. Nije sve u materijalnim stvarima, to je sve prolazno. Važno je što ostavimo iza sebe u obliku djela. U obliku odgoja naše djece. U obliku duša kojima će biti toplo oko srca jer smo im pružili ono što im je u teškim trenucima bilo potrebno. Potrebno je nekada se poniziti, skrušiti i zahvaliti i na teškim trenucima. Jer, i teški trenuci su nas oblikovali u osobe kakve smo danas.

Sretne smo što su i naše mame blogerice stavile svoj ego, svoje potrebe, svoje želje – na stranu i nesebično odvojile svoje vrijeme, svoj novac, trud, maštu kako bi jednom djetetu izmamile osmijeh na lice. Želimo potaknuti sve vas da svoje kanale koristite u promidžbu dobrih i plemenitih djela. Želimo da kroz svoje kanale postanete simbol solidarnosti i ženske snage, bezuvjetne majčinske ljubavi prema vlastitom i tuđem djetetu.

Želimo se zahvaliti svakom od naših partnera koji su pomogli svojim donacijama. Posebno smo ponosne na činjenicu da je  ostvaren san dječaka iz Centra za mladež, njegov san da upiše školu pjevanja. Sretne smo na nesebičnosti naših partnera koji su mu svojom donacijom osigurali ostvarenje sna. Svaki od vas je svojom donacijom izmamio suze i zahvalnost onih koji su zaboravljeni, onih kojima je to najpotrebnije. Hvala vam.

Početak nove godine započinjemo punim plućima i najavom da mjesec darivanja postaje godina darivanja. Veselimo se svim humanitarnim projektima koje ćemo zajedno provoditi.

Budimo ponizne i zahvalne, solidarne i snažne, budimo primjer!

Hvala – Mikroedra ; Aura kozmetika ; Philips Avent ; La Roche Posay ; Dialog komunikacije ; Roses centar ; Biobaza ; Plidenta ; Rosal ; Melem ; Teta Violeta i veliko hvala našim fotografima Emiliji i Ivanu – Pepper.