MAGLLA NOVITETI KOJI SU NAS ODUŠEVILI

Sigurne smo da ste za divne Maglla proizvode već čule. Odavno su nas zaveli svojim dizajnom, a sada smo se ponovo zaljubile. U nešto više od dvije godine postojanja nadopunili su ponudu, pa sada s Maglla proizvodima možete dekorirati i kompletirati cijelu dječju sobicu.

Osim šatora, ljuljački, letvica za postere, vreća za pohranu igračaka i podloga za igru, svoj asortiman su upotpunili sa šarmantim asimetričnim točkicama – zidnim naljepnicama, mekanim tetricama, vješalicama.

Svi Maglla proizvodi zamišljeni su i stvoreni s djecom na umu, ali su multifunkcionalni pa ih sve više ljudi naručuju za sebe. “S našim nepravilinim mat crnim točkicama vrlo se brzo može osvježiti bilo koji zid, od spavaće sobe, hodnika do dnevnog boravka.”

“Još jedna novost su vješalice, koje su nastale zbog brojnih upita, a kako mi uvijek osluškujemo svoje kupce – ispunili smo im želje. Vješalice radimo u dvije verzije – mat crne od željeza i sjajne od mesinga, s drvenim nosačem. Opet, višenamjenske – mogu u kupaonicu, u sobu, dnevni, hodnik.”

Maglla i dalje obiluje svojim zidnim dekoracijama – girlandama i zmajevima, koje su redizajnirali kako bi više bili u njihovom stilu, a to je – minimalizam, monokromatika i jednostavan skandinavski dizajn.