uz ORAL-B KIDS krenite u ljeto s koferom punim igračaka

Oral-B proglašava vladavinu malih slatkih osmijeha. Uz omiljene likove iz Snježnog kraljevstva i Ratova zvijezda avantura blistavih zubića dobila je nastavak i sada je još jednostavnija i bolja za zube svakog mališana.

Roditeljima je ponekad teško uvjeriti malene da je zubiće potrebno redovito prati dvaput dnevno. Zato je Oral-B u suradnji s Disneyjem osmislio električnu četkicu Oral-B Stages Power Kids s likovima iz Snježnog kraljevstva i Ratova zvijezda kako bi djeci svakodnevnu dentalnu higijenu pretvorili u filmsku avanturu. Četkica s mekanim vlaknima koja su prilagođena za dječja usta kompatibilna je s aplikacijom Disney MagicTimer by Oral-B.

Oral-B Stages Power Kids je četkica koja otklanja više zubnih naslaga nego obična četkica. Također se pokazalo se da će 9 od 10 djece zubiće prati dulje uz aplikaciju MagicTimer. To je ono što je roditeljima najvažnije, a Oral-B se pobrinuo da djeci omogući potpuno novo iskustvo pranja zubića“, izjavila je Roberta Čirjak, marketing menadžerica Procter&Gamblea.

Oral-B je marka zubnih četkica broj 1 koju upotrebljava najviše stomatologa diljem svijeta. Četkica Oral-B Stages Power Kids primjerena je za djecu iznad tri godine starosti.

Od iznimne je važnosti djeci od najranije dobi prenijeti zdrave navike, a oralna higijena je jedna od važnijih u ovoj dobi. Zato pozdravljam sve korake koje Oral-B poduzima kako bi i roditeljima i nama stomatolozima olakšao preventivno djelovanje na području oralnog zdravlja“, rekla je stomatologinja Dinka Vinković na predstavljanju pametne električne četkice Oral-B Stages Power Kids.

Briga o zdravim i blistavim zubićima među dnevnim je prioritetima i u obitelji Gojić-Mikić. Iako cijela obitelj uživa u slasticama, zdrave navike triju djevojčica se ne preskaču.

I našim je djevojčicama ponekad potreban zabavan poticaj i motivacija kako ne bi preskočile jutarnje i večernje pranje zubića. Oral-B Stages Power Kids je baš ono što nam treba da spojimo toliko važno dentalno zdravlje i zabavne trenutke. Oduševljene su aplikacijom MagicTimer i zapravo su im dvije minute prekratke: uz magični mjerač vremena i prebrzo im prođu“, izjavila je Ljupka Gojić Mikić, poznati model i majka triju djevojčica.

 

Iskoristile smo ovu priliku i porazgovarale s Ljupkom o majčinstvu.

Ljupka, kako bi opisala sebe kao majku? Stroga, pravedna, kreativna i nježna.
Koliko je izazovno odgajati djevojčice? Odgajati tri djevojčice je jako izazovno… Samo dok im operete kosu – umorite se!
Postoji li neki period u majčinstvu koji ti je bio izuzetno težak i kako si ga prebrodila? Kao roditelj za svaku fazu svoje djece misliš da je posebno teška, a onda dođe neka nova i onu staru brzo zaboraviš… Nije bilo nekog posebno teškog perioda ili ja samo nisam tip od drame i ne vraćam se u prošlost.
Je li s trećim djetetom zaista sve opuštenije i jednostavnije kako kažu? Više od onog što kažu… nisam vjerovala, ali ipak je tako.
Vlasnica si modnog brenda Jolie Petite , a uskoro otvarate i slastičarnu na zagrebačkoj Knežiji. S kojim si se sve izazovima susrela kao mama poduzetnica i uspjevaš li pronaći balans između obiteljskih i poslovnih obaveza? Savršena sam mama koja savršeno zna uključiti užu i širu obitelj… Nije jednostavno, ali to je život!
Kako izgleda jedan prosječan dan u obitelji Mikić? Kaotično od šest ujutro… doručak, spremanje za školu, zvonjava portafona nakon deset minuta jer su nešto zaboravile, mijenjanje pelena, leteća kava…trebam li nastaviti!?
Koliko ti je važna rutina u odgoju djece? Rutina je važna jer nam stvara mir… ali moje cure su od rođenja navikle ako se preko noći treba izaći iz rutine – one su spremne.
Da možeš vratiti vrijeme unatrag postoji li nešto u majčinstvu što bi drukčije napravila? Postoji… Manje bih se brinula. Ali to radim i dalje, mada će jednoga dana sadašnjost biti prošlost i ja ću se isto pitati zašto sam se toliko brinula.

Oral-B se pobrinuo i za zabavno ljeto. U nagradnoj igri koja traje od 1. do 28. lipnja za svaku kupnju proizvoda Oral-B u vrijednosti od 50 kuna možete zaigrati i igru u kojoj možete osvojiti 10 dječjih kofera Samsonite s omiljenim Disney likovima koji su pritom puni igračaka. I ljetna avantura najljepših osmijeha može započeti.