supermama Ivana pokrenula projekt posvećen djeci i njihovom zdravlju

Mnogim ženama majčinstvo je veliki pokretač i inspiracija za promjene i neke nove početke. Supermama Ivana Karmišević nije ni slutila da će upravo u svojoj kćerkici pronaći inspiraciju za svoj prvi veliki projekt.

Ideja za Yoga&Ja set nastala je dok sam vježbala yogu, a pored mene na prostirci oponašala me moja Julia. Shvatila sam da ovo može postati naša zajednička igra u kojoj ćemo se kretati, istezati i zabavljati. Poze u yogi imaju svoja imena, često su nazvane po životinjama i baš sam zato pomislila kako bi ovo mogao biti zanimljiv projekt posvećen djeci i njihovom zdravlju.

Svaka poza ima pripadajući životinjski lik, ime i afirmaciju koju možete pronaći u priručniku pod “Motivacijski kutak” kako bi svako vježbanje s vremenom imalo dublju svrhu. Ovaj set spaja djecu, a i odrasle.

 

Nakon napornog dana dođite doma, izvucite prostirke i povežite se sa svojom djecom na ovaj način umjesto da žurite na razne aktivnosti izvan stana.

Set sadrži Yoga&Ja priručnik s pisanim i ilustriranim uputama o izvođenju sedam poza koje se nalaze na sedam zasebnih kartica. U kreiranju niza idealnih poza za djecu sudjelovala je učiteljica yoge Korana Kolec koja je i sama majka dvoje djece. Ilustracije su osmislile i oživile Hana Vrca (kartice) i Veronika Kovač (priručnik).

Priručnik i kartice tiskani su na čvrstom pamučnom papiru i to netoksičnim bojama koje se ne prelijevaju, a set je pakiran u ručno rađene pamučne vrećice koje izrađuje domaći brend Love, Eko.

Ivana s ponosom ističe kako je Yoga&Ja 100% hrvatski proizvod nastao u suradnji s mladim obrtnicima i poduzetnicima.

Ovaj Yoga&Ja set možete osvojiti u darivanju na profilu @cupoftea.mama, a prijavite li se na newsletter na stranici cupoftea.hr dobivate mogućnost besplatno saznati više o dobrobitima svake poze iz seta Yoga&Ja i skinuti pripadajuću ilustraciju.