naučite isplesti makrame i pritom se dobro zabavite

Znate li onaj moment kada vaše ruke traže stvoriti nešto, a da to nije čista kupaonica, ručak ili opeglani veš? Onaj osjećaj kada ruke žele stvoriti nešto kreativno i glava se želi odmoriti na nekom drugom nivou od onoga kada gleda film ili čita knjigu. Taj osjećaj pruža pletenje makrame-a.

Zvuči komplicirano? Možda. No makrame zapravo uopće nije kompliciran.

A kako ga naučiti, isplesti dekoraciju za dom koja će vas oduševiti i razveseliti svaki puta kada je ugledate i uz to provesti nekoliko sati pletenja i druženja u opuštajućoj atmosferi zna Mateja Fanuko. A ona to zna jer njeni polaznici odlaze kući sa smiješkom i željom da dođu na još koju makrame radionicu.

Mateja je mama troje djece, supruga, žena koja ima i poslovnu karijeru no i žena kojoj uvijek tijekom dana nedostaje kreativnog izražavanja i stvaranja i koja je to pronašla u makrameu koji je opušta i veseli. Nama se svidjela jer osim što njene ruke stvaraju pletena čuda, Matea zrači toplinom i pozitivnom energijom , a vama ne preostaje ništa drugo nego pogledati njene makrame kreacije i raspored makrame radionica na Instagram profilu @fantea_macrame.