savršeni roditelji

savršeni roditelji ne postoje, no zašto smo i dalje tako samokritični prema sebi?

savršeni roditelji
pexels.com

Savršeni roditelji ne postoje, no zašto smo i dalje samokritični prema sebi?

U 23. epizodi podcasta Iskreno o majčinstvu ugostile smo pedagoginju Saru Novak i popričale o izazovima s kojima se svakodnevno susrećemo kao roditelji.

Postoji li recept za savršeno roditeljstvo, jesmo li previše kritični prema sebi, kako se osloboditi grižnje savjesti, kako društvene mreže utječu na nas kao roditelje, kako se osloboditi nerealnih očekivanja koja namećemo sami sebi i koje nam nameće društvo. Sve to i još više možete poslušati u novoj epizodi podcasta!

Sara Novak je majka trogodišnje Palčice, sa iskustvom braka i razvoda. Po struci stručna suradnica pedagoginja u srednjoj strukovnoj školi, a trenutno studira za psihoterapeuta na Europskom institutu za realitetnu terapiju i volonterka je Centra za poremećaje hranjenja BEA, Ambidekster kluba i Plavog telefona u sklopu kojih radi individualno savjetovanje s klijentima. Certificirana je miriteljica (Registar miritelja Republike Hrvatske), trenerica za vođenje edukativnih programa i voditeljica programa “Tko zapravo pobjeđuje” – prevencija kockanja kod mladih.

Kako možete podržati podcast Iskreno o majčinstvu?

Pretplatite se na podcast (dostupni smo na svim aplikacijama za slušanje podcasta).
Podijelite epizodu sa svojim prijateljima i na društvenim mrežama.
Ostavite nam komentar.

Hvala vam što nas slušate!

Slušajte nas na SoundCloud aplikaciji.

Slušajte nas na Apple Podcasts