burnout i/ili problemi sa štitnjačom? evo što smo saznale o bolesti od koje pati skoro svaka peta žena

Problemi sa štitnjačom – koji su uzroci i najčešći simptomi, što napraviti za prevenciju i koliku ulogu ima prehrana poslušajte u prvoj epizodi novog serijala pod nazivom “O ženskom zdravlju” u suradnji s Bioandinom.

Majke zdravlje svoje djece stavljaju na prvo mjesto, vrlo često zanemarujući vlastito ili misleći na sebe tek kad se pojave prvi simptomi. No, vrlo često zanemaruju i njih, vjerujući da se radi samo o umoru i stresu ili prolaznom stanju.

Pretpostavlja se da svaka peta žena ima problema sa štitnjačom.

Upravo smo zato u novom serijalu podcasta “O ženskom zdravlju” prvu epizodu posvetili poremećajima štitnjače, s fokusom na hashimoto i hipotireozu.

O ženskom zdravlju kroz sve četiri epizode ovog serijala pričat će nam Sandra Krstev Barać, magistra nutricionizma, certificirani praktičar funkcionalne medicine i osnivačica portala Funkcionalna medicina. Koji su najčešći problemi sa štitnjačom kod žena, kako prevenirati, koji su preporučljivi testovi u dijagnostici te koliku ulogu u svemu tome igra prehrana neke su od tema kojih smo se dotakle u prvoj epizodi ovog serijala kojeg sponzorira Bioandina.

Bioandina je mala obiteljska firma koja surađuje s malim autohtonim uzgajivačima te za naše tržište dobavlja i proizvodi visokokvalitetnu superhranu s područja Andi. Bioandina maca je jedina termički obrađena maca na hrvatskom tržištu. Termičkom obradom dolazi do aktivacije sekundarnih metabolita koji su zaslužni za njezino blagotvorno djelovanje. Aktivirana maca je nutritivno koncentriranija, lakše probavljiva te mikrobiološki ispravnija.

Za sve slušateljice podcasta i čitateljice portala Iskreno o majčinstvu Bioandina poklanja 10% popusta uz kod: SUPERMAME10.
www.bioandina.hr/