personalizirana školska godina uz Baloo.hr

foto: Sonja Švajhler

Službeno polako zatvaramo bezbrižno poglavlje ljeta i pripremamo se za nove avanture koje nas očekuju u narednoj akademskoj godini. Iako vam čitavo ljeto suptilno šapućemo da na vrijeme nabavite sve što za vaše male-velike ljude treba, u zadnji tren otkrivamo vam još nešto. Ove godine neka vaši malci imaju personaliziranu opremu! Kako?

baloo personalizirane naljepnice

Baloo.hr brend je o kojem smo prije par godina već pisale, a njihove naljepnice i oznake za školu u međuvremenu razveselile su jako puno djece. Za one koji su propustili davni članak o Baloo, dozvolite nam da vam ih ponovo predstavimo.

baloo personalizirane naljepnice za školsku opremu
personalizirane tekstilne naljepnice

hrvatski brend

Baloo.hr brend je koji je pokrenula Željka Žagar i to s ciljem da klincima uljepša odrastanje i nove odgovornosti koje svaka školska godina donosi. Baloo.hr zapravo nudi čitav spektar personaliziranih naljepnica za školske bilježnice i udžbenike, ali ne samo za to.

Ove personalizirane naljepnice možete staviti i unutar papučica vaših malaca, te na majice i jakne, što je odlična opcija obzirom da klinci jako prate trendove i nerijetko se dogodi kako imaju identične stvari. Ovo je super način kako da te stvari ostanu kod svojeg pravog, malog vlasnika.

baloo.hr
naljepnice za obuću

Dizajn birate, imenom personalizirate!

Ove naljepnice nisu samo za školarce, već i za male vrtićarce. Na web stranici Baloo-a jednostavne su upute kako doći do svojih naljepnica i želite li ove proizvode za malog vrtićarca ili školarca. Osim naljepnica Baloo ima u svojoj ponudi i personalizirane torbe koje su idealne za vrtić, za nošenje obuće u školu i za vanškolske aktivnosti.

naljepnice za udžbenike
torba za vanškolske aktivnosti

Jesmo li na još nešto zaboravile? Naljepnice za opremu, naljepnice za tekstil i obuću, personalizirane torbe i za kraj, personalizirane termosice. I upamtite, dizajn birate, a imenom personalizirate.

Birajte hrvatski dizajn, podržite male poduzetnike, a pritom razveselite svoje malo školarce!

baloo.hr