BALOO: Personalizirane i originalne naljepnice koje obožavaju i djeca i roditelji

Kada svoje dijete spremate za prvi dan škole i vrtića ili na prvo samostalno putovanje i pritom se trudite učiteljici priuštiti što manje glavobolje a sebi što manje poziva, shvatite koliko su u roditeljskom životu male stvari važne. Baloo Labels d.o.o. Željke Žagar je pravi način da si ove godine olakšate početak školske i vrtićke godine i učinite ju zanimljivijom uz vesele i originalne personalizirane naljepnice.

Baloo –  za velike male stvari! Baloo personalizirane naljepnice nov su i jedinstven proizvod hrvatskog dizajna i kvalitete. Nude jednostavno i kvalitetno rješenje je za sve roditelje i školarce te njihove učitelje i odgajatelje.

S Baloo naljepnicama možete označiti opremu za školu i sport, obilježiti omiljene igračke ili kutije za ručak  i u svakom trenu, bilo u školi ili na putovanjima, biti sigurni da će stvari vašeg djeteta biti uz njega. Nema više donošenja krivih bilježnica, papuča ili jakni jer uz Baloo naljepnice s imenom, prezimenom i razredom vašeg djeteta – uvijek se zna tko je vlasnik. Zahvaljujući kvalitetnom dizajnu brzo se i jednostavno apliciraju čak i na tekstil i ostaju na mjestu!

Baloo nudi sve ono što do sada nije bilo dostupno na hrvatskom tržištu: kvalitetne i personalizirane proizvode koje možete nabaviti brzo i jednostavno, u samo nekoliko klikova putem www.baloo.hr. Dobivate jedinstvene naljepnice za vrtić i školu, knjige i bilježnice, papuče i tenisice. Možete birati između 9 paketa, ovisi o tome što vama i vašem mališanu treba. Uz to, u ponudi su i bočice za vodu i platnene pamučne torbe. Dizajn birate, a imenom personalizirate!

Osim na www.baloo.hr, Facebook i Instagram stranici, možete ih potražiti i na Growing Up – Sajmu radosti bez granica za djecu i roditelje, od 14. do 16. rujna na Zagrebačkom velesajmu.