strastvena i SVOJA – petotjedno putovanje ka autentičnoj sebi

Otkad sam rodila drugo dijete, osjetila sam jednu novu dimenziju umora. Kako imam svoj biznis, posao me vukao u jednu stranu, zadovoljavanje dječjih potreba u drugu, a umor u treću stranu.

Osjećala sam duboko nezadovoljstvo trenutnim životom, kao da sam vezana i nisam sposobna uživati u nijednoj od uloga koje sam, zapravo, sama odabrala. Umorna sam. Mislila sam. Tijelo mi je umorno. Mislila sam. Treba mi Netflix, tišina i 435 sati sna.

Ali iz kože nisam mogla van. Dijete je tu sa svojim potrebama. Kao i veće dijete. Moj brak treba svoje vrijeme i energiju, kao i sve druge moje životne energije. No davanje energije svemu tome, znala sam, vodi me u novi burnout. U pregorijevanje.

I onda se  odjednom desilo. Bila sam prisiljena vratiti se u svoj studio i voditi treninge. Došla sam takva kakva jesam, umorna i iscrpljena. Nekoliko tjedana i nekoliko treninga i došla je spoznaja. Nije mi umorno (samo) tijelo.

Umorna mi je duša. Od manjka izazova, od manjka gušta, od nedostatka užitka, slobode i unutarnje vatre u meni.

I vatra se zapalila pokretom i plesom.

Događa li se i tebi nešto slično?

Želiš promjenu u svom životu, a ne znaš odakle krenuti? Potajno priželjkuješ osjetiti drugačiju sebe, ali nemaš vremena ili hrabrosti?

Uhvatiš li se ponekad kako razmišljaš o onim trenucima kada si istinski osjetila vatru koja bukti u tebi, kada se sočnost života prelijevala tvojim postojanjem, kada si svjesno kročila životom, tijela slobodnog i ispunjenog energijom koja protočno teče?

Postoji nešto što će te povesti na put strasti i autentičnosti. Da (ponovno) budeš Strastvena i svoja.

Da probudiš svoju kreativnost, moć, mekoću, seksualnost i slobodu.

Kreativnost

Kreativnost u tijelu stanuje u tvojoj zdjelici. Ona je izvor rađanja, bez obzira je li u pitanju dijete ili ideja kao projekt. Kad plešeš na podu, tvoje tijelo iz zdjelice traži puteve da se kreće i ti putevi ti omogućuju da se odvedeš izvan poznatog. Um voli poznato, predvidivo i dosadno. Tijelo obožava nove prostore za istraživanje. Osjetit ćeš to s nama i naučiti kako prenijeti kreativnost u druge dijelove svog života.

Moć

Moć koju budiš pokretom nije narcisoidna, sebična niti manipulirajuća, već topla, snažna i služi na dobro tebi i drugima. Plešući oko i na šipci, osvijestit ćeš svoje tjelesno samopouzdanje, osjećaj unutarnje snage koji će ti služiti čak i onda kad si najslabija. Jednostavni elementi i ples za koje nije potrebna snaga, već samo pomak u doživljaju tijela i moć će te obuzeti.

Mekoća

Život u svijetu kakav jest otvrdnuo nas je i prebacio u linearnu, mušku i oštru energiju. Blagost lica zamijenila je strogost i stisnute usnice, a protočnost životne energije nestala je u to do listama, planovima i nemogućim ciljevima koje si žena danas postavlja. Odmori se u mekanoj ljuljački i kroz nježan pokret osjeti da si i ti meka i fluidna. Kao voda, najsnažnija kad tečeš i prelijevaš se.

Seksualnost

Seksualnost nije samo odnos s partnerom, zavođenje ili seksipil koji se manifestira na van. Seksualnost je duboki kontakt tebe i tvog bića, tvoje unutarnje vatre i želje za životom. Seksipil je samo vanjska manifestacija, a plamen tvoje ženske sočnosti je ono što će ti vratiti užitak, zadovoljstvo i ljubav prema vlastitom tijelu. Fenomenalan prvi korak je ples na stolici jer su pokreti jednostavni, a tako moćni i senzualni.

PETOTJEDNI PROGRAM STRASTVENA I SVOJA

Prvi tjedan: KREATIVNOST

Pronađi inspiraciju i pretoči kreativnost u plesne pokrete na podu

Drugi tjedan: MOĆ

Prepoznaj moć u sebi i pronađi hrabrost da je osjetiš na šipci

Treći tjedan: MEKOĆA

Prisjeti se mekoće tijela i duše i prenesi je na čitav život kroz ples na hammocku.

Četvrti tjedan: SEKSUALNOST

Dozvoli vatri tvojih dubina da izrazi seksualnost kroz ples na stolici

Peti tjedan: SLOBODA

Pretoči sve naučeno u pokret koji slavi slobodu tijela, buđenje duše i tvoju unutarnju vatru

Nije potrebno nikakvo prethodno znanje u plesu bilo kakve vrste, plesu na podu, šipci, hammocku ili stolici. Ne moraš biti fit, idealnih proporcija, fleksibilna ni određenih godina. Punoljetnost i želja jedini su uvjeti.

Prijavi se ovdje:

Termin: petkom 18.30h-21h

Datumi:

06.05. Kreativnost u floordanceu

13.05. Moć na šipci i oko nje

20.05. Mekoća i fluidnost na ljuljački

03.06. Seksualnost i senzualnost u chairdance-u

10.06. Sloboda u plesnoj igraonici sa svim rekvizitima

+ extra termin za nadoknade ako jedan propustiš

Smjernice za implementaciju u život i zanimljivi dodatni motivirajući aspekti.

Lokacija: Angels body & Emotions, Medarska 69 (Oranice)

Cijena programa: 1300,00kn

Early bird za uplate do 23.04.: 1000,00kn

Dovedi frendicu i cijena za svaku je 800,00kn

Pretplatnice na Supermame newsletter: 800 kn (prijavi se OVDJE)

Kontakt za prijave: maja.z@angels.com.hr