domaći brend predstavio posebnu kolekciju torba za jesen

U jesen prije 4 godine započela je naša modna priča otvaranjem riznice uspomena, a kao pravi čuvari zaborava, ovom kolekcijom oživljavamo modele torbi koje su ostvarile veliku popularnost među MIKOljupcima. 

Nostalgičan povratak u prošlost podsjetio nas je na naše omiljene stare komade kojih se i danas rado prisjećamo.

Upravo te stare klasike, odlučili smo ponovno oživjeti i reinterpretirati na moderan način.

Novu MIKO Oak Collection karakteriziraju bezvremenski krojevi u tamnoj, zelenoj boji krošnje slavonskog hrasta, izrađeni od kvalitetne umjetne kože s drvenim ručno rađenim ručkama. A, ovaj savršeni spoj, zaokružili smo modernijim motivom Šokice na plexiglasu. Praktičnost, multifunkcionalnost i višesezonska nosivost su garancija koju potpisujemo kao brand. 

Zvijezde nove OAK kolekcije su već dobro poznati modeli:  Malena- Oak edition, Basic Oak ruksak i Little bucket bag. Svaka se torba može nositi na nekoliko načina, ovisno o looku koji želite postići.

Basic Oak ruksak dio je nove šumske Oak kolekcije. Osim što se može nositi kao ruksak, uz njega dobivate i zeleni remen te ga možete nositi i preko ramena. Krasi ga naša MIKO Šokica printana na pločici plexiglasa.

Malena- Oak edition član je nove kolekcije. Osim što se može nositi u ruci i preko ramena, uveli smo novitet- Malenu možete nositi i kao ruksak!

Little bucket bag jedan je od naših prvih modela torbi koji smo radi velikog interesa vratili u ponudu, ali u jesensko- zimskoj verziji! Osim što ju možete nositi preko ramena, sadrži remen za nošenje u ruci. I ručka i remen se po potrebi mogu s torbe skidati i vraćati.

Uskoro predstavljamo još jedan model, više informacija dijelimo uskoro!

Torbe iz nove kolekcije mogu se naručiti putem našeg web shopa: mikofashion.hr

Osim nove kolekcije, na web shopu uveli smo i novu rubriku – Outlet, gdje se nalaze najpopularniji modeli iz kolekcija koje više nemamo u ponudi 🙂