SUPER INSTAMAMA: @ROCE_S

Napokon petak što u #instasvijetu znači da je vrijeme za #followfriday. Ovaj put inspiraciju smo pronašli na instagram profilu @roce_s supermame Sandre čije nas fotografije ne prestaju oduševljavati. Porazgovarale smo o čemu drugom nego o Instagramu!

  1. Kako si postala #instamama? Sve je to nekako spontano došlo, valjda…Čovjek želi podijeliti s drugima svoju sreću, svoje veselje, ono najbolje što ima, a za mene su to moja obitelj i djeca. Tako sam fotke kave, cvijeća i zalaske sunca zamijenila onima trudničkog trbuha, djece i raznoraznih dječjih radosti.
  2. Da li je moguće steći prijateljstva preko društvenih mreža? Naravno da je moguće. Sve je to u nama i u načinu na koji gledamo na stvari. Možemo društvene mreže smatrati zlom nove ere, koja kvari ljude (i njihov vid), a možemo na to gledati kao na jedno divno mjesto, jednu virtualnu zajednicu punu kvalitetnih i zanimljivih ljudi. Dakle, sami biramo. Iz vlastitog iskustva mogu reći da sam na Instagramu našla prijatelje; krasne ljude, divne mame i žene i do sada još nisam naletila na ljubomoru, nekakva osuđivanja ili doživjela bilo kakvu neugodnu anegdotu.
  3. Preferiraš slikati mobitelom ili profesionalnom kamerom? Otkad sam od muža prije dvije godine na poklon dobila DSLR ne ispuštam ga iz ruke. Stalno mi je u torbi i koliko god uslikam svakodnevne trenutke i sa kamerom mobitela, nekako te fotke padnu u drugi plan jer je njihova kvaliteta neusporediva.
  4. Što je važno za dobru fotografiju? Po meni je najbitniji taj neki “trenutak” koji ili uhvatiš ili ne i dobra svijetlost. Skoro zaboravih, i pravi model, naravno! 🙂
  5. Tvoja tri najdraža Instagram profila? @thinush je jedna divna mlada mama koja se nalazi na relaciji Slovačka-Švedska, vlasnica je @yakoyako_babywraps – a. @silvijalasic nadam se da svi znate za ovu krasnu pjesničku dušu sa još jednim divnijim instagram feed-om – ako ne, odmah trk na njen profil! I za kraj @shaymoon_ jedna zgodna i prekul mama iz LA-a.

@roce_s