LUXE BAGS – TORBE ZA MODNO OSVJEŠTENE SUPERMAME

Ona je Katarina Sablić, ima 29 godina i živi u pitoresknom, predivnom, malom gradu – Sinju. Katarina je supermama dvoje dječice, Martine i Marite. Radi u srednjoj strukovnoj školi kao nastavnica strukovnih predmeta, a u slobodno vrijeme se bavi izradom unikatnih torbica. Međutim, u timu koji stoji iza imena Luxe Bags nije samo ona, već i njezina supermama. Kada se dvije kreativne supermame udruže, uspjeh ne može izostati.

Luxe bags postoji tek malo više od 3 godine, posluje izuzetno uspješno i često možete vidjeti mlade dame upravo sa Luxe bag torbicama. Ove dvije supermame rade torbice po narudžbi tako da svaka klijentica može izabrati svoj model u omiljenoj veličini i kombinaciji.

Kako ste započele sa izradom torbi? Sve je krenulo spontano od kupnje jedne ručno šivane torbe kojom nismo bile zadovoljne, i smatrale smo da može bolje. U početku je mama šivala za mene i moje prijateljice, a onda je sve krenulo nekako samo od sebe. Počele su stizati narudžbe i sada vodimo svoj posao iz snova.

Kako osmišljate dizajn torbica? Pratimo strane brandove i uvijek dobijemo neku dobru novu ideju. Također nam se cure često jave sa slikom željene torbe što nam je isto dodatni izvor inspiracije. Mama svaku torbicu radi sama od početka do kraja što se vidi u krajnjem rezultatu.

 Je li teško isplivati pored velike konkurencije koja postoji? Jako smo zadovoljne rezultatom našeg rada jer na tržištu svakim danom ima sve više cura koje se bave šivanjem torbi, ali mislim da je naš individualan pristup velika prednost u odnosu na druge. Svi možemo u moru torbica iz trgovačkih lanaca pronaći nešto za sebe, ali ako imate mogućnost da osmislite svoju kombinaciju, tu mi nastupamo. 

Kako je i koliko majčinstvo utjecalo na vaš posao?  Ja se zapravo bavim ovim poslom malo više od 3 godine, a moj sin ima 4 tako da smo od samog početka u svemu zajedno. Nekada je teško uskladiti sve obaveze ali stiže se. Ako nešto želiš i voliš onda nađeš vremena za sve.

Omiljena torba iz vlastite kolekcije? Omiljena torba je trokutasta torba koju sam prošle godine osmislila i koja se prodaje u jako puno dobrih kombinacija.

Što možemo očekivati od tvojih kreacija u budućnosti? Trenutno radimo punom parom na okruglim torbicama i osmerokut torbicama koje uskoro dolaze u proljetnom izdanju veselih boja . Plan nam je također napraviti malu seriju retro torbica ali još su u urealizaciji.

 

BLIC PITANJA

Kakvu kavu piješ? Kavu s hladnim mlijekom.

Večera u restoranu ili pizza i film doma? Hmmmm, najčešće je to pizza i film doma, barem dok djeca malo odrastu.

Štikle ili tenisice? Može nešto između? Tenisice ispred štikli svakako. U štiklama ne stignem obaviti sve hahaha

Godišnji ljeti ili zimi? Ljeto ljeto!

Tvoja obitelj jednom rječju? RADOST.

Ponudu torbica možete vidjeti na Fb profilu i IG profilu.