JA SAM NINA aka O NAJNA

Subota je stigla brzinom svjetlosti, što znači da je vrijeme za još jednu vašu priču. Ovoga puta priču nam je ispričala Nina, supertrudnica koja se krije iza profila @o_najna

Ja sam Nina aka O Najna, mama jednom malom čovječuljku koji se skriva u trbuhu (za sada). Zahvaljujući jednom povijesnom susretu upoznala sam čovjeka koji mi je okrenuo svijet naglavačke (doslovce) i zbog kojeg sam odlučila ostaviti sve i preseliti se prije 4 godine u Stuttgart.

Kako smo poceli živjeti sami, trebalo je taj stan i urediti. Na moju sreću dočekali su me goli zidovi s par komada namještaja, do te mjere da je bila jeka u stanu dok smo pričali. Odlično! Muško ko’ muško, njemu je bilo ovako “čist fajn”! Nakon par dana, više nije bilo slobodnog zida u našem 1,5 sobnom stanu. Nije bilo jeke. Kasnije je došao drugi, veći stan gdje sam uživala i još uvijek uživam mijenjati i izrađivati stvari za uređenje. Razlog tomu je što mi brzo dosade stvari oko mene. Volim kada netko dođe kod nas, kad se zagleda oko sebe i doslovce promatra prostor. To me baš veseli.

 

Inspiraciju crpim svugdje. Kada nešto ciljano tražim, odem naravno na Pintrest ili Instagram. Dok me moje vlastite ideje često napadaju po noći, kad tako i tako ne mogu dobro spavati zbog velikog trbuha i čestih odlazaka na wc, pa barem korisno utrošim vrijeme.

Petar me uvijek poticao da krenem nešto izrađivati, čime bi se mogla baviti, al kako često imam kaos u glavi, nisam nikad znala s čime i kako bih točno krenula.  Svejedno, cijelo vrijeme sam imala osjećaj da će mi doći neka inspiracija i da ću jedan dan točno znati što će to biti.

Tako je i bilo… Kako sam ostala trudna i imala viška vremena, krenula sam izrađivati dekoracije za dječju sobu. Htjela sam unijeti sebe u njegov prostor, a ne samo kupiti gotove stvari. Tako sam između mobila i grilandi  spontano zašila i  par pompona na jastučnice.

Heureka! To je to! Nakon par dana sam napravila još više i više pompona, zašila ih na jastučnice i nastao je O Najna Heartmade.  Pomponi su kao šećer za interijer, bez obzira na što se zašiju – te stvari izgledaju slađe, pogotovo ako su pastelne boje u pitanju, tako da je varijacija bezbroj. Za sad su samo jastučnice u pitanju, al ima još par ideja za budućnost, samo prije toga moram dočekati najvažniju osobu u životu.

Hvala ti mali čovječuljće. Hvala ti za inspiraciju!  Jedva čekam da te vidim i da vidim kako ćeš me inspirirati dalje.

 

Nina Olujić