CLARINS 4 COLOUR ALL IN ONE PEN – OLOVKA KOJA BUDI SJEĆANJA

Kada sam dobila upit od divne Dragane, menađerice brenda Clarins Croatia da sudjelujem u  Clarinscroatia IG Pencil challenge projektu, nisam mogla ni zamisliti da će se sve ovo pretvoriti u jedno prekrasno putovanje. Ideja je bila predstaviti proizvod koji još nije u prodaji, na jedinstven i poseban  način i tako se genijalna Dragana dosjetila ideje da u tom projektu sudjeluju blogerice Lijepe Naše, male ali srcem velike Hrvatske. Ponosna i sretna što sam i ja dio tima predivnih žena dopustite mi da vam predstavim proizvod koji nas je sve povezao.

Za one koji ne znaju Clarins je Francuska obiteljska firma/brend, a ja bih dodala i – brend sa dušom. Svijetu poznat kao skin-care brend, polako postaje sve jači i u make up segmentu. Isključivo koriste biljne sastojke i po svojoj se jednostavnosti i kvaliteti ističu na europskom tržištu.

Clarins 4-Colour All-in-One Pen- olovku koja budi mnoštvo emocija, nostalgiju i sjećanja. Vraća me direktno u bezbrižne šrednjoškolske klupe, kada mi je šminka bila luksuz, a najvažniji make up alat olovka za oči i olovka za usne. Prvo što sam pomislila kada sam vidjela i primila olovku je “zašto ovako nešto nije postojalo za vrijeme mojih srednjoškolskih dana?” Vjerujem da smo svi mi imali najmanje jedan primjerak kemijske olovke sa tintom u različitim bojama, a upravo je ta retro olovka bila inspiracija Clarins brendu.

Višenamjenska olovka nam dolazi plastičnom čvrstom izdanju sa četiri rzličite boje olovaka/ linera. Ispod svake boje/linera je označeno čemu koja služi. Okretanjem srednjeg dijela olokve kontroliramo koliko proizvoda želimo “istisnuti”, a svaki liner je zaštićen plastičnim i prozirnom omotom tako da nema šanse da proizvod  ispadne iz olovke, što je odlično.

Tri boje su namjenjene za oči-crna,tamno smeđa, indigo plava i jedna nude/bež nijansa namjenjena za usne. Svaka mina važe 0.1g. Sve četiri nijanse su kremaste teksture i visoko pigmentirane, jednostavno se nanose i skidaju. Zbog njihove kremaste teksture preporučila bih prije nanošenja olovke staviti primer i fiksirati make up. Crni smokey eyes,plava waterline, nude usne i ako baš ne znate što sa smeđom uvijek ostaje opcija za popuniti obrve.

Ovo je proizvod koji bi svaka žena trebala imati, bila ona supermama, avanturistica, srednjoškolka ili prezaposlena, a velika prednost je što stane u baš svaku torbicu i gotovo svaki džep. Kroz nekoliko dana olovka će biti dostupna u Muller poslovnicama (samo u onima koje drže Clarins proizvode), te u Douglas i Anabella parfumerijama.

Bravo za Clarins, opet su pokazali koliko su kreativni i jedinstveni.

Predivne žene uz koje sudjelujem u ovom projektu možete naći na Clarins instagram profilu.


ANA

Supermama osmogodišnje djevojčice i šestogodišnjeg dječaka. Vesela i optimistična. Voli dobru knjigu, talijansku kuhinju i ranojutarnje meditacije. Spaja neobično sa običnim, uživa u kreiranju raznih  makeup lookova i frizura. Horoskopom riba (čitaj umjetnička duša) voli izrađivati razne homemade sitnice. S nama će dijeliti beauty savjete. Anin beauty svijet možete pratiti na njezinom profilu @mrs.anaa