KAZAMAI SUKNJE ZA SUPERMAME I SUPERKĆERI

Kako vrlo često pišemo o supermamama poduzetnicama, ovaj modni ponedjeljak započinjemo sa novim brendom za kojim će poludjeti svaka poslovna žena.

Kazamai je novi hrvatski brend koji se pojavio na domaćoj sceni sredinom 2015. godine, i do sada bilježi veliki uspjeh. Ime Kazamai u prijevodu sa starogrčog znači „sjaj nad muškarcem“, tako da svaka žena koja se nađe u ovim suknjicama nesumnjivo će očarati svog muškarca. Sama ideja šivanja, krojenja i dizajniranja suknjica došla je iz svakodnevnog života, Kazamai brend donosi suknjice čije vlasnice odišu samopouzdanjem.

Sama inspiracija o suknjicama krenula je iz svakodnevne potrebe. Kada se radi o “bussiness look-u”, pencil uske suknje crne boje, odabir su svake žene najčešće zato što je takav model suknje najjednostavnije pronaći. Zato je Kazamai brend odlučio razveseliti žene svih zanimanja i pružiti im suknjice raznih krojeva, šarolikih mterijala, pomno biranih tkanina koje će ih činiti samouvjerenim  i sretnim.

Kazamai brend ne samo da nudi pregršt ideja za poslovni look, već i „matching outfite“ za mame i kćeri. Kako smo sve svjesne koliko takve kombinacije izgledaju neodoljivo, pogađate da su upravo takvi kompleti najviše traženi.

Daljnja posebnost Kazamai brenda je i sam način pakiranja suknjica prije nego dođu svojim novim vlasnicama, svaki korak oko ambalaže je kreativno osmišljen, tako da se vlasnice zaista osjećaju posebno kada im prekrasno dizajniran paket stigne na vrata.

Cure iz Kazami brenda pripremaju novitete, stoga pratite njihovu facebook i instagram stranicu.