MI SMO SUPERMAME

“Superžena. Supermama. Superpoduzetnica. Supersenzibilna. Superživčana. Supernježna. Superjaka. Superumorna. Zaista nam se može dodati prefiks “super” kod svakog epiteta. Jer, u svemu smo takve.” Povodom Dana Žena, okupile smo gotovo sve žene s kojima surađujemo, naše kolumnistice koje vrijedno svaki tjedan pišu o svojim anegdotama, žene koje smo imale priliku predstaviti u kategoriji Instamama i koje pratimo na društvenim mrežama, žene koje nas inspiriraju svojim životnim stilom.

Ugodna i sunčana subota koja nam je svima poslužila kao “ispušni ventil” nakon dugo vremena. Okupljanje u pastelnom i toplom ambijentu u centru grada, uz ogromne količine kave i slatkiša, dok su brigu o našim najmanjima preuzeli muževi – zvuči kao raj.

Grlate žene, prepune emocija, prepune tema o kojima žele popričati, prepune pitanja i mudrih odgovora – druženje se sa planiranih sat i pol produžilo na par sati koje su prošle kao minuta. Divno je bilo upoznati sve te supermame, vidjeti tko se to krije iza tih različitih Instagram profila. Sve su upavo takve kakve su i njihove Instapriče – svaka zanimljiva i posebna na svoj način.

@ouritaliandays

@littlemisstwiggyblog

Toliko specifične, sa različitim stilovima, ukusima, bojama i tonovima, a opet sa istim pitanjima i “mukama po majčinstvu”. Zapravo, svaka sa svojom posebnošću nadopunjuje onu drugu. I zapravo sve zajedno, predstavljamo savršenu Supermamu. Savršenu u svojem nesavršenstvu. Zato valjda ovaj portal i je toliko čitan. Jer se sve međusobno nadopunjujemo i inspiriramo. I sretne smo što smo vas sve okupile. Sve, ne samo ove ljepotice sa fotografija, već sve vas koje čitate naše članke, koje sudjelujete u rasparavama na našim društvenim mrežama, koje nam svakodnevno pišete i dijelite nesebično svoje priče. Hvala vam na tome. Radujemo se svakom vašem tekstu, svakoj riječi podrške i kritike.

@5foot7andbambieeyes

@skareimakaze

@mommy_ivy

@njamanjamaposvijetu

@nokoncept

@annamarie3001

@more_less_ines

Veselimo se budućim druženjima i nadamo se da će se naš tim popuniti onima koje su iznimno falile – Nada, Petra, Iva i Irena.