LOVE MY SPACE – BAJKOVITI INTERIJERI ZA NAJMLAĐE

Ona je supermama dviju djevojčica blizanki, doktorica stomatologije i superžena koja stoji iza brenda Love My Space. Ona je Kamalić Nikolina.

“Do trudnoće sam radila u struci, a kako sam nosila blizanke odmah sam prestala raditi, te imala viška vremena za razmišljanje i uređivanje njihove sobice. Već godinama iz hobija pratim trendove u uređenju interijera, i mogu reći da je to moja ljubav, koju sam na žalost prekasno spoznala, jer bih sada bila sa završenim dizajnom, a ne stomatologijom.”

Nikolina osim što je uredila vlastiti stan, uređivala je i dva suprugova lokala u centru grada što je bilo popraćeno i člancima u  časopisima za uređenje interijera. Kako kaže, kada se počela baviti uređenjem sobice za svoje cure, shvatila je da osim Ikee čiji je veliki fan, kao i općenito skandinavskog dizajna, ovdje nema puno izbora. I tako je sama izradila nekoliko detalja, počela razmišljati šta bi mogla dalje, te uz potporu supruga odlučila otvoriti firmu i pokušati pretvoriti hobi u posao.

Zbog puno negativnih iskustava na prijašnjim poslovima, ideja da postane “sam svoj šef” bila je vrlo privlačna. “I tako je prošla jedna godina, otvorila sam svoj web shop, profile po društvenim mrežama i stupila u kontakt sa nekoliko stranih poznatih brendova u dječjem svijetu, čije sad proizvode možete naći na mojoj stranici. Dizajnirala sam i dva proizvoda na koja sam osobito ponosna i za koje primam upite iz cijelog svijeta od Singapura do Libanona a mogu se već naći i u jednoj Belgijskoj trgovini.”  Radi se o malom setu stolić i stolice u obliku oblaka pod nazivom “Cloud set” i velikim podnim medo i zeko jastucima.

Nikolina kaže kako joj je bilo jako teško balansirati između majčinstva dviju prijevremeno rođenih djevojčica i tek pokrenutim poslom u kojem radi sve sama. Međutim, Nikolina je još jedan primjer kako se sve može. I biti supermama i superpoduzetnica.

Na pitanje kakve planove ima kaže: “U planu je, u nadam se skoroj budućnosti, otvaranje LMS dućana koji će našim kupcima ponuditi najbolje od hrvatskog dječjeg dizajna ali i poznate strane dječje brendove, male i velike. Dućan će imati još nešto posebno i drugačije ali to neka za sada ostane tajna.”