BUBULUBU KARTICE ZA SUPERTRUDNICE I SUPERMAME

Sve mi supermame jako dobro znamo od kolike je važnosti zapisati sve ono što naša beba napravi. Svaki pokret, svaki osmijeh, a pogotovo onaj prvi, želimo negdje zapisati i nikada ne zaboraviti. Na tržištu se zaista nudi pregršt ideja gdje i kako to na najljepši mogući način memorirati, a između onih najkreativnijih, odlučile smo vam predstaviti Bubulubu.  

Bubulubu je mali domaci brand nastao kao želja da se na orginalan i kreativan način zadrži sjećanje i uspomena na prvu godinu bebina života. Duhovite i slatke ilustracije osmišljene u suradnji s našom umjetnicom Valentinom Merek služe kao super fora za fotografiranje vaših beba iz mjeseca u mjesec.  Na poleđini se ispisuju zanimljivosti i informacije za svaki mjesec. Osim tih “osnovnih” funkcija namjene, mame se trude na što kreativniji način složiti sličice i fotografije u albume, izrađuju razne mape uspomena, uokviruju ilustracije za zidove dječjih sobica.

 

Bubulubu kartice za bebe dolaze u varijanti za dečke i za curice. Idealane su kao poklon za novopečenu mamu i trudnicu, za krštenje i ostale progode.

Osim kartica za bebe, Bubulubu je osmislio i trudničke kartice. Set kartica se sastoji od kartica koje ilustracijom prate vaših 9 mj trudnoće. Idealne su za fotkanje trbuščića kroz vašu trudnoću. Također na poleđini se ispisuju sve vama bitne stvari koje povezujete za pojedini mjesec trudnoće.

Bubulubu možete pratiti na instagramu i facebook stranicama bubulubu.hr.