BABYWELL ZA POTPUNU UDOBNOST DJETETA

Od trenuta kada saznamo da ćemo postati roditelji, beba preuzima ulogu centra svijeta. Sve što radimo, radimo za njihovu dobrobit. Majčinstvo je lijepo, ali može biti komplicirano. Stalno slušamo o tome kako je bebama za sreću i zdravlje od prvog dana njihovog života, potrebna ljubav i nježnost. Toga naravno, imamo i dajemo u izobilju. Ne samo roditelji, već i bake, djedovi, prijatelji.  To će bebi osigurati rast i razvoj, ali osim toga, superbebama je potrebna dodatna udobnost i sigurnost. S obzirom da je bebina koža puno tanja od kože odraslih i puno osjetljivija na vanjske utjecaje, poznato je da joj je potrebno jako puno zaštite. Pelenski osip, crvenilo, isušena koža, samo su neki od znakova da je koži potrebna njega odgovarajućim proizvodima. Proizvoda ima u izobilju, a mi vam predstavljamo – Babywell – proizvode za njegu beba koje možete pronaći u BIPA poslovnicama.  

Raspon Babywell proizvoda uključuje sve potrebne proizvode za njegu i higijenu beba – od kozmetičkih proizvoda kao što su mlijeko za tijelo, losioni i ulja za tijelo, do svakodnevno potrebnog pribora poput štapića, vatica, jastučića ni vlažnih maramica. Babywell proizvodi za njegu i higijenu beba formulirani su s posebnim sastojcima koji štite, hrane, vlaže i njeguju kožu. Birani sastojci poput  bademovog ulja, kamilice i nevene namijenjeni su kako bi smanjili iritaciju bebine kože, te je pritom ojačali i očuvali.

Novost u asortimanu su i Babywell pelene u svim veličinama i za različiti raspon bebinih mjeseci, od novorođenčeta do XXXL veličine. Babywell pelene izvrsno prianjaju i osigurava veću slobodu kretanja tijekom dana, a nova super-upijajuća jezgra obećava mirnu noć – koliko taj pojam uopće postoji u roditeljskom životu.

Svi Babywell proizvodi ispunjavaju zahtjeve osjetljive kože beba, a uz strogu kontrolu kvalitete testirani su za toleranciju kože. Meko, upijajuće, tanko za  udobnost, nježnost i suhoću!

Babywell proizvodi dostupni su u svim BIPA poslovnicama, a Supermame i BIPA vas ovim putem obavještavaju i o DARIVANJU koje se održava na društevnim mrežama Supermame.hr. Uz glavnu nagradu, BIPA osigurava i dvije utješne nagrade, stoga SUDJELUJTE!