LA RUČNIK – MUST HAVE ZA STYLISH LJETO

Ljeto se bliži, iako pogled kroz prozor ne daje takav dojam. Međutim, usprkos kišnim kapima i nižim temperaturama, znamo da treba još samo malo izdržati i kreće sezona kupaćih kostima i uživanja na suncu. Od ljetnih modnih dodataka uvijek se koncentriramo na  haljinice ili eventualno kupaće kostime, a mi smo ovaj put odlučile naglasak staviti na ručnike. 

Otkrile smo dvije superprijateljice s odličnom idejom i čiji će proizvod, nimalo ne sumnjamo, ukrašavati mnoge plaže Lijepom našom. Donosimo vam kratku priču o La ručnik-u.

“Mi smo Josipa Matić i Tamara Gotovac. Dugogodišnje prijateljice iz Zagreba. Vrlo smo različite, no odlično se nadopunjujemo što je uveliko utjecalo na razvitak naše ideje o proizvodnji unikatnih ručno rađenih ručnika. Razmišljajući o stvarima koje svi koriste, poželjele smo od nečeg običnog napraviti nešto neobično i unikatno. Tako se rodila ideja o ručnicima u obliku srca pod nazivom La Ručnik. Ime brenda La Ručnik izabrale smo u želji da budemo što prepoznatljivije. Naši ručnici rađeni su od 100% – tnog pamuka, te aplikacije koje izrađujemo po želji klijenta su od antialergijskih materijala. Dimenzije ručnika su 150×150 ( za odrasle) i 150×100 ( za djecu). La ručnici su personalizirani, što znači da svaki klijent izabire boju po želji i bira svoj natpis.”

La Ručnik možete naručiti na njihovoj facebook stranici i instragram stranici  ili putem email-a