SLOVENSKE INSTAMAME KOJE PRATIMO

Moramo priznati da slovenske instamame nimalo ne zaostaju za onim svjetskim, kako po zanimljivim, estetski lijepim profilima tako i po broju followera. Za vas smo odabrali neke kojima se potiho divimo već neko vrijeme.

@mrs.b.rose

Iza ovog profila krije se Bojana, mama 19-mjesečnog Dana, obožavateljica mode i modernog dizajna. Njezin feed kojeg karakteriziraju neutralne boje oduševit će sve ljubitelje minimalizma.

@s_lady_b

Još jedna supermama koja voli modu, lifestyle i kavu. Na svom profilu dijeli trenutke iz svog svakodnevnog života, sa sinčićem Markom u glavnoj ulozi.

@nepopolnamama

Evu iz Maribora ste već imali priliku upoznati i pročitati njezine tekstove (ovdje i ovdje). Ova single mama osvojit će vas svojom iskrenošću, simpatičnošću i smislom za humor. Uskoro ćete ju moći čitati i na hrvatskom – @skoropasavrsena.mama

@iris_mulej

Iris je mama male princeze Isabelle i bivša Miss Slovenije. Njezin profil posvećen je majčinstvu no i svim onim ženskim stvarčicama koje nas uveseljavaju.

@mamiblogerke_slovenija

Ovdje ćete naći sve slovenske mame blogerice na jednom mjestu. Srdačne, iskrene, zabavne, umorne, pune savjeta i inspiracije. Iako različite, ima jedna stvar koja ih sve povezuje – majčinstvo. #mamiblogerke