JEDNA SUPERMAMA I BEZBROJ SAVRŠENIH ODJEVNIH KOMBINACIJA

Danas sam vas odlučila upoznati sa jednom predivnom, zanimljivom, autentičnom damom, supermamom, učiteljicom i kreativkom. Njezin profil pratim već jako dugo, a njezine kreacije su mi pod “favorties”. O njoj nisam puno znala dok je nisam kontaktirala za intervju na našem portalu. Ona se zove Inga. A njezin šareni ormar možete pronaći na @ingic82

Rođena prije nešto više od trideset godina u Splitu, trenutno živi u Šibeniku – rodnom gradu supruga, u koji su doselili prije par godina nakon 12 godina života u Zagrebu. Po zanimanju učiteljica i supermama  jednom predivnom dječaku.
“Moda i putivanja su moji hobby-i i ono u čemu zaista uživam. Otkad znam za sebe mama mi šiva odjevne kombinacije, nije krojačica, šiva iz hobby-a, tako da mi je to normalno. Ne sviđa mi se uniformiranost i trudim se imati nešto sto neće imati svatko.”
Na pitanje kako je započela njezina modna priča kaže:“A moja modna priča na Instagramu je počela sasvim slučajno. Objavljivala sam slike svojih odjevnih kombinacija i malo po malo sam počela dobivati sve vise upita od cura diljem svijeta. Zanimalo ih je gdje sam to kupila, a kad bi rekla da je sašiveno pitale bi mogu li kupiti taj komad. I tako je sve pocelo. Dogodile su puno stvari o kojima nisam mogla ni sanjati. Trenutno se moja odjeća moze kupiti jedino u jednom ducanu u Izraelu, a mislim da ce tako i ostati jer uz posao, obitelj, putovanja nemam zaista vremena za nista vise. Trendove pratim, ali ne slijepo. I uvijek se trudim unijeti neki svoj pečat u bilo što što nosim.”