VREĆE, VREĆE, VREĆEEE!! by DILEMMA POSTERS

Već svi znaju kako Supermame obožavaju Dilemmu! Osim što sobice naših najmanjih krase najljepši hrvatski posteri, došlo je vrijeme za još jedan novitet u Dilemminoj ponudi – vreće svih veličina i motiva! S nasmijanom Emom smo popričale na ugodnoj kavici, a što nam je sve otkrila, pročitajte sami!

“Mi smo vreće imali u glavi već duže vremena. No, prije nego smo ih stavili u ponudu, htjeli smo biti sigurni da ćemo imati vrhunski proizvod pa je trebalo par mjeseci dok to nismo nismo uspjeli izrealizirati.

Naime, naša je glavna ideja bila – proizvod u potpunosti mora biti hrvatski i mora biti vrhunske kvalitete. Što je, da budem iskrena, bilo teško. Vreće se proizvode u Hrvatskoj, rađene su od dvoslojnog kraft papira, visina im je 70cm, širina 50cm, a podonose čak 25 kg tereta. Dakle, jako su čvrste i izdržive. I ne, iako su od papira, nisu jednokratne, već ih se može koristiti svakodnevno, i opet , i opet, i opet. 😀

Ono na što smo jako ponosni je na otisak vreća. Dizajn na vrećama sigurno svi prepoznaju, naš je i već je ranije viđen na našim posterima. Nismo htjeli da na vrećama bude ručno pisan tekst/ilustracije jer se to jednostavno ne može dovoljno precizno napraviti, a nismo ni htjeli imati naljepnice jer bi se one nakon učestalog korištenja strgale. Otisak je morao biti vrhunski i uspjeli smo! Najbolje od svega, otisak se ne skida s vreća, i naravno, radi se u Hrvatskoj. 😀 

A osim što izgledaju super, imaju i funkciju. I imamo vreće za velike i male. 🙂 Jedne se mogu koristiti za odlaganje igrački, stvari koje traže svoje mjesto u sobici, a nemaju ga, a za velike je ideja da vreću koriste za recikliranje papira (uskoro će u Hrvatskoj biti obavezno recikliranje pa je ovo sjajna prilika) ili za odlaganje rublja, odjeće ili nečeg sasvim deseog.
Vreće su u roku dok si rekao keks postale hit među našim kupcima! Reakcije su i više nego sjajne, i to nas iznimno veseli.”