NAJSLAĐE COOLERICE U KVARTU

Amelie (4) i Zara (2). Ove preslatke djevojčice mame blogerice Ines koju smo vam već imale priliku predstaviti na portalu, uvijek nas iznova iznenade i oduševe svojim odjevnim kombinacijama. One su jednako slatke i lijepe u predivnim damskim haljinama (baš šteta što ih nema i u našoj veličini) i sa cvijećem u kosi kao i u rozim kostimima jednoroga. Njihova modna ikona je Elsa, a najviše vole ukrasti mamine cipele.

Iako je Ines obožavateljica high street brendova i sama je svjesna da djeca kupljenu robicu prerastu u trenu pa tako svoje slobodno vrijeme voli posvetiti odlasku u second hand dućane u kojima, kako ona kaže, nađe puno divne robe za niske cijene. “Moje dvije rastu brže nego gljive i samo kupovanje obuće svakih par mjeseci je poprilično skupa stvar. A ne moram ni napomenuti što je s ostatkom odjeće. Uđete u H&M ili Zaru i ne znate od kuda bi počeli. Toliko predivnih komada ili bolje reći komadička za vaše djevojčice; sve biste ih pokupovali, a onda kad vidite cijenu, padnete na guzicu. Prvo napunite punu  košaru stvari, a na  kraju se odlučite samo za jednu. Teška srca kad razum prevlada, dođete do zaključka da ćete nekako preživjeti prijelazno razdoblje bez balonera ili jesen bez Hunterica.” Inesine savjete o kupnji u second hand dućanima možete pročitati ovdje.

Amelijina “Elsa” haljina od pliša – Modna kućica Dizzy

Zara u cvjetnoj haljinici “Zara” koju je naslijedila od prijateljice

Amelijina second hand “Benetton” boho košuljica

Staro ili novo, posuđeno ili naslijeđeno, pustite mašti na volju! Dječji osmijeh najbolji je modni dodatak koji će uljepšati svaku odjevnu kombinaciju.

Ines možete pratiti na blogu More Less Ines i instagram profilu @morelessines