DVOGODIŠNJAKINJA KOJA DIKTIRA MODNE TRENDOVE

Nisu joj još ni dvije godine, ali Bianka već ima svoj vlastiti definirani stil koji definitivno zna kako nositi. Iako je za njega najviše zaslužna mama Tena, Bianka je dokaz da se sa stilom jednostavno rodiš. Na njezinim outfitima mogu joj pozavidjeti skoro sve naše modne blogerice, a i same smo bezbroj puta poželjele barem jedan njezin odjevni komad u svom ormaru. Instagram profil Bianke i njezinog starijeg brata Jakoba već smo vam imale priliku predstaviti, a odnedavno ih možete pratiti i na blogu Tiny Tomboys. Sa supermamom Tenom popričale smo o Biankinom stilu i modi.

Kako si se odlučila za pokretanje bloga Tiny Tomboys? Jako mi je bitno da svojoj djeci pružim (vizualno i sadržajno) kvalitetne knjige i igračke, pa sam tako postepeno počela jako puno svog (slobodnog) vremena provoditi tražeći cool stvari za klince. Sa Biankinim rođenjem, to je prešlo i na modu, pa sam odlučila da bih na blogu mogla okupiti sve te stvari koje su nama fora, sa kojima smo bili zadovoljni ili koje bi voljeli imati. Pri tome uvijek stavljamo kvalitetu ispred kvantitete.

Kako bi opisala Biankin stil? Biankin stil je klasični primjer tomboy stila. I sama nosim neku mješavinu tomboy-normcore stila, pa nesvjesno i njoj biram takve komade. A ona ih jednostavno zna nositi. Njoj uopće nije problem izgledati beskrajno kul u sportskim dokoljenkama i baletnoj suknji, t-shirtu i tenisicama.

Biankin najdraži odjevni komad? Definitivno tutu. To nam je glavni odjevni komad u svim sezonama. Što više tila, to bolje.

Biankina najdraža boja? Iako je Biankina garderoba većinom u neutralnim tonovima, volimo u svaku kombinaciju ubaciti jedan koloristički akcent (onaj famozni pop of color).  Trenutno su nam hit boje mint i dusty pink. Ma, i prljavo ljubičasta.

Tvoji omiljeni brendovi za djecu? Mi jako volimo otkrivati/podržavati/kupovati manje brendove i pokušavamo se maksimalno udaljiti od high street lanaca poput H&M-a i Zare. Imamo puno omiljenih brendova, ali oni kojima se uvijek vraćamo su Bobo Choses, Beau Loves i Mini Rodini.

Postoji li komad odjeće koji nikad ne bi kupila svojoj djeci? Dječje štikle su jedan od komada koji uopće ne razumijem. A od odjeće, nikad Bianki ne bih kupila majicu iznad pupka.

Možeš li s našim mamama podijeliti par (dječjih) modnih savjeta. Nama najdraže pravilo (od naših 10 zlatnih pravila) je da se eksperimentira sa modom jer je to tako zabavno. Svakako bih savjetovala da se složi capsule garderoba. Osim što imamo manje odjeće i obuće koja je impulzivno kupljena i zaboravljena, bitno nam se skratilo i vrijeme oblačenja ujutro jer lakše kombiniramo odjeću. Zalažemo se da boje nisu rodno određene, te da cure mogu nositi plavo, a dečki rozo. I da bebe super izgledaju u crnoj odjeći.

IG: @tiny_tomboys

Blog: Tiny Tomboys