HELLO SUMMER MINI TUTORIAL ZA VESELO POPODNE

Počelo je ferije. Nema više škole, vrtića. Za vrijeme školske godina imala sam bar onih sat-dva dok beba spava. Sad dok beba spava zabavljam velike da ga ne probude. Danas smo ‘tetovirali’ majicu.

Ovo je pravi, pravcati ljetni projekt od pola sata i sigurno sve što je potrebno imate kod kuće. A to su:

 

  1. Salveta s veselim ljetnim motivom
  2. Prozirna kuhinjska folija (može i folija od fascikle,ali biti će kruće)
  3. Škare
  4. Pegla
  5. Jednobojna majica
  6. Papir za pečenje

 

Izrežite motiv iz salvete i razdvojite slojeve salvete tako da vam ostane samo jedan sloj u boji.

 

Stavite motiv na foliju.

 

Preklopite folijom tako da motiv bude u sendviču između dva sloja folije.

 

Obrežite ponovno motiv tako da ostavite par milimetara folije oko motiva.

Rasporedite motiv/e po majici, pokrijte papirom za pečenje i peglajte preko njega dok se folija ne otopi i zalijepi za majicu.

 

Ne očajavajte ako vam se folija prvo zalijepi za papir, po mogućnosti peglajte dalje dok  se ne otopi i donja strana folije i zalijepi se za majicu. Ne držite peglu na jednom mjestu da vam majica ne izgori. Ako vam ne uspije iz prve ogulite i probajte ponovo.

 

Igrajte se, jako je fora!

 


PETRA

Petra je eko osviještena supermama TRI dečkića, koja iz svoje komocije ne koristi platnene pelene. Zagrepčanka sa stalnom adresom u Budimpešti već toliko dugo da je nepristojno i pitati. Razmišlja u hashtagovima, živcira klince s neprekidnim fotkanjem i što od godina, što od tegljenja gore spomenutih ili njihovih rekvizita neprekidno joj trnu ruke. Uz tri hahara Petra pokušava održavati na životu Nokoncept blog, vodi Nokoncept store i predstavnica je hrvatskog brenda Boya u Mađarskoj.

@nokoncept