ALMAGEA PRENATAL OMEGA3+ ZA ZDRAVU TRUDNOĆU I DOJENJE

Posljednja 3 mjeseca trudnoće i prvih nekoliko godina života ključne su za pravilan razvoj mozga. Kada novorođenče dođe na svijet, njegova tjelesna masa čini samo 5 % tjelesne mase odraslih, ali zato veličina mozga čini 70 % veličine odraslog mozga.  No,  nije samo period trudnoće  period kada omega-3 masnih kiselina mogu biti od važnosti, budući da se dječji mozak razvija i godinama nakon rođenja. Preostali rast mozga odvija se tijekom prve godine života te predškolske dobi, tako da je rast mozga većinom završen do pete ili šeste godine života. Stoga je ključno da i dojilja osigura dovoljan unos omega -3 masnih kiselina (osobito DHA) jer će mlijekom svom djetetu prenijeti  ove važne masne kiseline.

Poznata TV voditeljica Nevena Rendeli u sklopu kampanje za zdravu trudnoću, koju provodi Almagea, otkriva kako jedva čeka porod.

„Neću vas lagati, posljednja dva mjeseca trudnoće sve su ali ne blaženo stanje. Prijateljice me hrabre da je većina žena to prošla pa ću tako i ja, no to ne umanjuje nedoumice u mom slučaju, hoće li biti carski ili vaginalni porod i nedostaci i prednosti jednog ili drugog.

S obzirom na moju sve slabiju pokretnost drago mi je da smo dovršili uređenje njihove sobice koja je ispala baš onakva kakvu sam željela i maštala. I robica je spremna! Naime u jednom trenutku mi se zamutilo od toliko ružičaste pa sam im za izlazak iz bolnice kupila plave mornarske kompletiće. Ionako ih planiram odgajati kao dvije hrabre, samostalne i neustrašive individue!“, ističe Nevena Rendeli.

O posljednjim trudničkim danima i ostalim brigama Nevena Rendeli piše na www.almagea.hr.

Almagea® Prenatal Omega 3+ za zdravu trudnoću i dojenje

Adekvatna opskrba nutrijentima od iznimne je važnosti za potporu rasta i pravilan razvoj djeteta. Kao odgovor na potrebe trudnica kreiran je Almagea® Prenatal Omega 3+: jedini pripravak  na našem tržištu koji sadrži kritične nutrijente za zdravu trudnoću i dojenje s omega-3 masnim kiselinama u Licaps® Duocap™ kapsulama.

Almagea® Prenatal Omega 3+ osigurava DHA -za razvoj djeteta važnu omega -3 masnu kiselinu, zadovoljava povećane potrebe za folnom kiselinom, bogat je željezom te pomaže zadovoljiti i potrebe trudnica i dojilja na vitaminu B6, B12, magneziju i jodu. Aktivnosti  sastojci  dolaze u  obliku Licaps®  kapsule koje  dodatno povećavaju učinkovitost apsorpcije visokovrijednih aktivnih tvari te su kapsule blage za želudac.

Proizvod je dostupan za kupnju u svim ljekarnama i preko Almagea web shopa . Pakiranje sadrži 60 kapsula. Cijena pakiranja iznosi 205,00 kn.

 

Način primjene: 2 puta dnevno po jedna kapsula, uz obrok i dosta tekućine.

Upozorenje: Ne preporuča se osobama alergičnima na ribu i morske plodove.