5 NAJLJEPŠIH STVARI ZA DJEČJU SOBU S HRVATSKIM POTPISOM

@hudson_and_harlow

Gotovo sve mame uživaju u uređenju dječje sobice, to je mjesto gdje mašti i idejama nema kraja. Ponekad su dovoljni mali detalji kako bi promijenili izgled i osvježili dječju sobicu te ju učinili još čarobnijim mjestom u kojem će svako dijete uživati. Ako ste u potrazi za takvim posebnim detaljima ne morate ići daleko. Za vas smo odabrali najljepše stvari s hrvatskim potpisom.

Lili Halo Decoration naljepnice. Talentirana i kreativna mama blogerica Lidija osmislila je jedinstvene naljepnice s inspirirajućim i prekrasnim citatima koje krase zidove mnogih dječjih soba, kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu. Saznali smo da je u tijeku summer sale s 40 % popusta. Požurite! Dostupne u Juma Studiu.

Dreamoholic. Zlatne ruke supermame Mirne zaslužne su za čarobne dekorativne ukrase i izvezene jastuke u koje smo se zaljubili na prvi pogled. Ovdje možete pronaći sve ostale informacije.

Berry Bright Factory. Ovim “veselim visilicama” teško ćete odoljeti. Za sve je zaslužna talentirana supermama Jagoda. Naručite svoju personaliziranu visilicu ovdje i uveselite sobu vašeg djeteta. Dostupne i u Etsy shop-u.

Baby Shiv Shav. Ovaj kreativni hrvatski brend nudi mogućnost personaliziranja sve popularnijih papirnatih vreća za igračke. U njihovoj ponudi osim vreća, pronaći ćete i razne druge dekorativne ukrase za dječje sobe među kojima izdvajamo vesele oblačiće napravljene od filca. Sve ostale informacije pronaći ćete ovdje.

Za Dilemma Posters sigurno ste čuli već bezbroj puta. Nama su i dalje najdraža i neizostavna dekoracija za dječje sobe. Svoj poster naručite ovdje.