5 RAZLOGA

Nedavno si navršio velikih pet. Prije pet si godina ušao u moj život i u potpunosti ga promijenio. Hvala ti na tome.

  1. Hvala ti što si me naučio što je bezuvjetna ljubav. Da, postoje mnoge vrste ljubavi i kada se obično govori o istoj, misli se o ljubavi između muškarca i žene. Misli se na onu, također veliku, ljubav između jednog partnera prema drugom. Da, postoje mnoge vrste ljubavi, ali one nisu bezuvjetne. Ipak, ova kojoj si me ti podučio, to uistinu jest. Voli, poštuje, prašta, vjeruje, ne sumnja i kada sumnja, živi i kada sve drugo prestaje. Hvala ti na tome.
  2. Hvala ti što si me naučio strpljenju. Vrlina mudrih i mana mnogih. Ispit na kojem sam padala previše puta, ali odustati nije bila opcija. Hvala ti što mi nisi dopustio da odustanem. Hvala ti što nisam učila sama. Bio si tu pored mene i svojim me dubokim pogledom upozorio svaki puta kada bih izgubila vlastiti kompas ili smisao ovog našeg odnosa. Hvala ti na tome.
  3. Hvala ti što si me naučio oprostu. Nema ljepšeg do srca djeteta. Djeteta koji će ti svaki puta oprostiti kada nisi najbolja majka na svijetu. Kada vičeš ili plačeš ili vičeš i plačeš istovremeno. Djeteta koji će ti oprostiti kada misliš da ti sama ne možeš oprostiti sebi. Djeteta koji će ti pokazati i dokazati da si suviše stroga prema samoj sebi i podsjetiti te koliko uistinu vrijediš. Hvala ti na tome.
  4. Hvala ti što si me naučio hrabrosti. Naučio si me oduprijeti se imaginarnim strahovima unutar sebe te postati onakvom kakva sam oduvijek željela biti. Postoji toliko knjiga i autora koji pokušavaju podučiti čovjeka svemu tome, a puno je puta dovoljno samo učiti od pravih, malih, a toliko VELIKIH ljudi. Hvala ti na tome.
  5. Hvala ti što si me naučio vjerovati. U sebe i u druge. U sretne završetke. U moderne bajke. U ljude. U ljude. U ljude. Zaboravila sam kako je to. Ti vjeruješ meni. Potpuno i bezuvjetno. Iskreno i naivno. Dječje. Mi odrasli kroz život to tako brzo zaboravimo. Bivamo povrijeđeni i odustajemo od sebe i od drugih. Ne vjerujemo. Uvijek važemo i sumnjamo. Gubimo. Gubimo sebe i druge ljude. Nešto što nikada ne bi smjeli izgubiti. Hvala ti što opet vjerujem. Onako kako ti vjeruješ meni. Hvala ti na tome.

    IVANA

    Uvijek sređena, naspavana, racionalna, odmjerena #supermama dvojice dječaka koja će na našem portalu dijeliti savjete kako biti sve to. ? Ili NE!? Idemo ispočetka… tridesetdvogodišnja Zagrepčanka i ponosna mama dvojice malih muškaraca koja (nekad manje, nekad više uspješno) pokušava “žonglirati” između majčinstva, posla i mrvice slobodnog vremena za sve one male, ženske radosti koje ovaj život čine ljepšim. Zaljubljenica u modu, kavu, čokoladu, dvorce i Instagram. Na našem će portalu pisati o svim onim pitanjima s kojima se susreće gotovo svaka današnja žena i majka. Ivanine dogodovštine možete pratiti na @5foot7andbambieeyes