TEA HERITAGE – ČAJEVI KAO IZ BAJKE

Ispijanje čajeva u puno zemalja je dio kulture i dan se ne može zamisliti bez istog. Na našim prostorima, više se pije kava. I osobno sam veliki obožavatelj kave. Čajevi su me uvijek asocirali na dosadne prehlade, ali kada bi ih pila iz starinskih šalica ili u božićnom ugođaju, mogu reći da sam uživala. Nedavno sam slučajno otkrila Tea Heritage, francuski brand koji od 2013-te godine proizvodi ručno rađene vrećice za čajeve. 

Zamislite vintage šalicu s vrećicom čaja u obliku labuda iz koje se pare bajkoviti miomirisi koji vas odnose negdje daleko, u neko drugo vrijeme. Upravo to nudi Tea Heritage.  Vrećice za čajeve u svakakvim oblicima, što god vam padne na pamet, a osim oblika, možete birati i okuse čajeva. Osobno su nam se najviše svidjele vrećice u obliku dječjih bodija, zvjezdice i oblaka.

Zašto nam sezona prehlada ne bi bila barem malo ljepša uz ovakve neodoljive čajeve. Osim toga, za predstojeće blagdane, ovakav poklon bi bio vrlo originalan. Zamislite izraz lica prijateljice koja obožava putovati, kada otvori poklon i izvadi čaj u vrećicama oblika aviona? Sigurne smo da bi to bio pravi poklon.

Ponudu Tea Heritage pogledajte ovdje.