DILEMMA POSTERI UREĐUJU VAŠ VRTIĆ!

O Dilemmi smo već pričali u više navrata. A ovog puta najavljujemo jedan humanitarni projekt – Dilemma posteri su odlučili urediti jedan vrtić svojim posterima. Znamo koliko je klincima važno da odrastaju u kreativnoj i maštovitoj sredini, a u tome mogu pomoći predivni posteri našeg poznatog branda.

“Uređujemo jedan dječji vrtić našim posterićima! Želimo razveseliti klince i želimo da im boravak u vrtiću bude ugodniji i slađi. Mislimo da će se naš bandit Elvis (rakun), medo Poli koji voli ljeto, pingvin Diego i ostala škvadra idealno uklopiti. Ali, za tu priliku planiramo predstaviti i pokloniti i naše edukativne postere – poster abecede, Sunčevog sustava, Četiri čarobne riječi i još par postera iznenađenja.”
Znamo da je Dilemma uzela u ruke jako težak zadatak, jer će biti poprilično teško odlučiti koji vrtić opremiti. Zato je zadatak svake mame, tate ili tete iz vrtića da nam napišu i objasne zašto baš njihov vrtić zaslužuje ovu nagradu. Raspišite se i budite kreativni! A nakon 15 dana – past će odluka.
Na Facebook stranici Dilemme i Supermama nalazit će se post na kojem će svi koji žele sudjelovati moći komentirati ili nas taggati u objavi na svom vlastitom profilu (javna objava).