“PROGRAM” TVOG KOMPJUTERA

U zoni tkz Design Districta, u Martićevoj ulici, na mjestu nekadašnjeg Divas caffea smjestio se Program bar. Sam prostor je onako na prvu abnormalno neobičan, ali izuzetno topao i udoban. Kao da ste ušli u muzej, pa prije nego što ćete popiti svoju kavu, želite malo razgledati i pofotkati sve te obične stvarčice, naoko stavljene na neobična mjesta, a koje zapravo čine totalno cool vibru bara. 

Tako imate stolice zašarafljene na zid, u prednjem dijelu bara je naoko „zaboravljena“ građevinska skela, stolovi su napravljeni od vreća pijeska, cjenik je napisan na zidarskim žlicama. Totalno neobično i zanimljivo mjesto s jako puno detalja koji stvaraju gostima osjećaj opuštene i ugodne atmosfere.

Za razbuđivanje u ponudi imaju izvrsnu Lavazzinu kavu, i Kafu 100% arabicu, također u Programu  ima i veliki izbor pića, od svježe cijeđenih sokova, vina, craft piva za pivopije pa čak i crnu limunadu s aktivnim ugljenom 😉  Ljubitelji slatkog, a i slanog također mogu doći na zalogaj bez grižnje savjesti,  sa Katinim bezglutenskim kolačima i finim slanim quichevima.

„ Program“ osim unutarnjeg prostora ima i mirnu terasu koja se nalazi točno uz park pa iz perspektive roditelja, za toplih i sunčanih dana ovo je idealni kutak za ispijanje kavica dok krajičkom oka gledate kako se klinci bezbrižno igraju pored vas u parkiću.

Zapalite u „Program“ vašeg kompjutera, svidjeti će vam se sigurno!! 🙂


IVA

Djevojka sa juga. Sa burom i soli u kosi i srcem podno Sljemena. Zaljubljena žena. U kćer. U more. Knjige. U život. U njega. U svašta nešto i ništa posebno. Ponekad sunčana. Ponekad oblačna. Mislima  u oblacima, nogama čvrsto na zemlji. Volim miris prve jutarnje kave, zvuk tišine i šuštanja stranica knjige u kišno nedjeljno poslijepodne. Volim fotografiju. Fotografiram srcem, a ne glavom. Sve. Dijete. Osmijeh. Prolaznike. Ulice grada. Uvijek nastojim pronaći ljepotu u običnom.