MUST HAVE TORBICE – MON ART

Kada klinci malo odrastu, dobiju svoje prve ruksake, mame se napokon mogu osloboditi velikih torbi za pelene prepunih svakojakih dodataka bez kojih izlazak iz doma postaje nemoguć. Ovog modnog ponedjeljka vam predstavljamo Mon Art – ručno rađene torbice s hrvatskim potpisom. Volimo otkriti mlade i kreativne ženice koje uz potporu svojih najmilijh mogu baš sve!

Iza Mon Art brenda se kriju Tea i Ivica, kao vlasnici poduzeća, a onda i svi drugi vrijedni ljudi bez kojih Mon Art ne bi postojao, a koji su dio tog kreativnog tima.
Ideja o torbama se rodila prije više od 6 godina kada je Tea jedno ljeto odlučila isprobati maminu mašinu i vidjeti može li nešto napraviti sama. “Po struci sam učiteljica i nikad prije toga nisam šivala, tako da je to u početku bio izazov, ali malo po malo je krenulo. Isprva sam šivala jednostavne pismo torbice, ali bilo je i faza kada mjesecima ne bi šivala”. S vremenom, Mon Art su upotpunjavali novi modeli, novi materijali, i to je rezultiralo zapošljavanjem novih članova.
Na pitanje je li se teško probiti pored velike konkurencije, Tea nam je rekla kako misli da nije, ukoliko čovjek ima želju i viziju, te ukoliko sve što radi, radi s ljubavlju. Mon Art je krenuo iz hobija i ljubavi, iz želje za napretkom i svaki dan se trude biti što bolji i kvalitetniji. “Konkurenciju ne doživljavamo kao takvu, čak suprotno, drago nam je vidjeti da i drugi rade i trude se. Mislim da pod ovim nebom zaista ima mjesta za sve.” 
Tea osim što je poduzetnica i kreativka, ubrzo će postati i majka. “Iskreno, nisam još svjesna što me čeka. Jedino što znam je da se tome jako veselim i da me raduje sve u budućnosti vezano uz majčinstvo. Mislim da majčinstvo neće utjecati na posao, jer u ovom poslu nisam sama, imam veliku podršku cijele obitelji i prijatelja. Može utjecati jedino u pozitivnom smislu, u kontekstu da počnemo raditi na idejama nekih većih, multipraktičnih torbi za mame.”
Na pitanje koja joj je najdraža torbica, Tea ističe ruksak, model Tokio. Ruksaci su u zadnje vrijeme izuzetno popularni i veoma praktični, tako da nam je jasan Tein izbor.
Mon Art torbice možete pogledati i naručiti putem @monart.official