MARGOT, ALBERT I DILEMMA

U nepreglednom moru sličnih ili posve istih, dok sam tražila nešto što će me baš oduševiti, naletila sam na njega. Isticao se se vragolastim osmjehom, neobičnim izrazom lica, i svim tim lampicama. On se zove Albert, on je sob i on je moj nadraži Dilemma poster.

Pratila sam njihov rad već otprije, taman kada je počela priča sa vrtićima, i mislila sam si – “kako kul ideja.”
Ali znate ono kad nešto prelije čašu? E, pa to je bio Albert za mene.
Jednostavno sam morala sam upoznati ženu koja to sve smišlja. Inače ne radim snimanja bez da prethodno popričam sa ljudima, čisto da uskladimo “energije”. Ali ovaj put sam samo napunila baterije svoje male kamere, stavila Rudija u kolica i rekla –  idemo na kobasice u grad.
Neću vam više pričati, bolje pogledajte sami i pokušajte se ne zaljubiti u Emu. I Alberta.

MARGARITA

Mama po zanimanju, boss lady po zvanju. Rođena sam u Jelsi na otoku Hvaru, gdje sam provela djetinstvo, živim i radim u Zagrebu.  Mama sam jedne tanzmanijske nemani koje se zove Cvita, i od nedavno jednog malog slatkog dječaka po imenu Rudi. Veliki sam zaljubljenik u sport, ne mogu se kontrolirati u dućanima sportske opreme i imam previše tajica sa histeričnim uzorcima. Imam neku vrstu adhadea sa hobijima i zanimanjima, tako da volim obožavam piliti stvari, šivati, raditi nakit, i voziti motor. Najradije se izražavam kroz pokretne priče – kadrove filma, što ćete imati priliku ovdje vidjeti.