LILAC VINES ZA ROMANTIČARKE

Ona se zove Jelena Pokrajčić i nešto više od 5 godina bavi se izradom cvjetnih vjenčića za mladenke i sve cure koje vole romantiku i boho stil. Osim mladenki, njezini vjenčići krase i kose romantičnih djevojčica. Jelena nas je osvojila svojom skromnošću, pa smo je odlučile predstaviti i upravo njenim divnim vjenčićima zaželjeti da nam proljeće čim prije dođe. Da vas još više zainteresiramo, Jelena, osim ukrasa za kosu, izrađuje i cvjetne mobilčeke za krevetiće malih princeza.


 

“Na ideju izrade vjenčića sam došla dok sam tražila detalje za vlastito vjenčanje. Poželjela sam nositi cvjetni vjenčić, ali ih nije bilo kod nas u ponudi. Realizacija ideje je pričekala još neko vrijeme. Radeći na content marketingu jednog online projekta vezanog za vjenčanja, ali i obilazeći glazbene festivale, javila se dodatna motivacija. U početku smo ih nosile moje prijateljice i ja. No, čim sam otvorila fb page, krenula su pitanja i narudžbe u puno većem opsegu nego što sam očekivala.

Uz vjenčiće i krune, izrađujem i cvjetne češljiće i ukosnice te odnedavno i cvjetne mobile. Puno pažnje polažem na prirodan izgled, pa za izradu koristim kvalitetno, pomno birano umjetno cvijeće. Prirodno cvijeće je najljepše, ali nažalost ne traje dugo. Ideja je da ukras koji ste naručili za neku prigodu možete poslije ponovno iskoristiti, ali i čuvati kao uspomenu.

 Mama sam dvjema živahnim djevojčicama – starija ima 3 godine a mlađa 11 mjeseci. Dolaskom beba se postojeće rutine posve promijene, a ljubav i briga za njih u početku okupiraju sve vrijeme koje je bilo rezervirano za posao. Prvo bude par mjeseci potpune pauze, a onda počinjem bivati sve uspješnija u pronalasku komadića vremena u kojem mogu sjesti za radni stol. Obzirom da su dani s djecom do u minutu ispunjeni, najčešće se iskradam kasno navečer i radim dok se mlađa ne probudi.

Majčinstvo je uloga koju ne bi mijenjala ni za što, ali kao i svim mamama, uz kronični nedostatak sna, fali mi vrijeme. Za vijenčiće ga nekako i uspijem pronaći, a za relaksaciju puno rjeđe 🙂

Moja mala radionica je moj happy place. Pustim omiljenu glazbu i stvaram nešto. Obožavam osjećaj dok svoje ideje i zamisli pretačem u nešto opipljivo, a poseban dodatak je kada od klijentica dobijem poruke da sam dobro pogodila njihove želje.”

Vjenčiće možete naručiti putem Jeleninog Ig profila @lilacvines