5 DJEČJIH GADGETA BEZ KOJIH MOŽEMO ŽIVJETI

Jel i vi spadate u onu vrstu mama koja je svoje prvo dijete dočekala s full opremom? Tražimo savjete po internetu, savjete od prijateljica, savjete u knjigama za roditelje. Od robice i kozmetike pa sve do baby gadgeta, uvijek kupimo više nego što je zaista potrebno. To nažalost tek saznamo poslije. Bebama je zaista potrebno ono sasvim osnovno. Baby dućani i online shopovi samo te mame da uzmeš sve, da uzmeš najbolje, da potrošiš novce na ono što ti vjerojatno uopće neće ni trebati. Dovoljno je samo baciti oko na Amazon i uvjeriti se kakve sve nepotrebne i čudne stvari za djecu izmišljaju.

Baby Shusher idealan je poklon za sve novopečene roditelje željne sna. Ovaj revolucionarni aparat služi se liječnički odobrenom i testiranom metodom koja će umiriti vaše uplakano dijete i ponovo ga uspavati. Ritmički proizvodi šššš zvuk koji podsjeća dijete na zvuk u maternici. Javite nam ako ga isprobate! Baš nas zanima može li zamijeniti i mamu, barem na jednu noć.

 

BabyBum Diaper Cream Brush. Aplikator za mazanje kreme guzu, jer stvarno…tko još maže svom djetetu guzu prstima!? 🙂

SOAIY Sleep Sound Machine  Oni slatki projektori sa zvjezdicama i dječjim uspavankama su očito prošlost. Današnja djeca spavaju uz zvuk oluje, oceana, ljetne noći, kiše i white noise, a slatke male zvjezdice zamijenila je aurora borealis.

 

ZINNOR Toddler Stay-In-Bed Clock. Djeca vas vikendom bude u 6 ujutro? To je zato što im niste kupili ovu budilicu! Ovaj “pametni” sat “uči” djecu da ujutro ostanu u krevetu, a ne da se dižu dok je vani još mrkli mrak. Crveno svijetlo im signalizira da je još prerano te da bi još trebali odspavati. Narančasto – još nema dizanja, ali mogu biti budni. Zeleno – ok, vrijeme je za dići se iz kreveta. Mislite li da bi se vaša djeca držala ovih pravila?

Anti-Lost Wrist Link Toddler Leash Vaše dijete vam u šetnji bježi na sve strane? To zna biti baš stresno, osobito u gužvama. Nema problema, zavežite ga za sebe, šećite i razgledavajte izloge. Što kažete na ovo? Meni izgleda malo zastrašujuće.