NOVA RUBRIKA: NISI SAMA

Ako pitaš svoju najbolju prijateljicu, ona će vjerojatno reći da ti sama znaš najbolje. Ukoliko se obratiš svom dragom, on će pametno izjaviti da te podržava u tvojoj odluci. Ako se zaigraš i odlučiš obratiti roditeljima, oni će te samo gledati tugaljivo-suosjećajnim pogledima koji ti jasno poručuju:” kćeri draga, kriva su ova luda vremena, nije tako nekada bilo “.

Biti “supermama” najzahtjevnija je uloga na svijetu i nikada ne može postati samo jedna od mnogih. Bez obzira što mi jesmo i kćeri, i sestre, i prijateljice, kolegice, partnerice, ljubavnice, domaćice, čistačice, medicinske sestre, financijske savjetnice, putnice, avanturistice, ziherašice i obične djevojke, biti mama naša je srž, smisao i vodilja.

No to ne znači da trebamo koristiti majčinstvo kao izgovor i zapostaviti gore navedeno i upravo tome želimo dati prostora u ovoj rubrici.

Kako naći vremena za sebe, kako ne zapostaviti partnera, kako postići tu čarobnu ravnotežu profesionalnog i privatnog života o kojoj svi pričaju, kako vratiti samopouzdanje nakon poroda, kako se nositi sa tantrumima, neprestanim dojenjem ili nedojenjem i nespavanjem? To i sve ostalo u službi majčinstva, biti će predmet naših zajedničkih istraživanja.

Šaljite nam vaša pitanja, a naša Nada, Riječanka iz Amsterdama, koja uz diplomu trenera za osobni razvoj obećava i poveću dozu samoironije i humora, odgovarati će vam smjelo i prije svega iskreno.

Želja nam je dalje podržavati ovu prekrasnu zajednicu superjakih, superumornih, superiskrenih supermama i nadamo se da ćete ovo prepoznati kao korak u tom smjeru, jer bez obzira na sve- NISI SAMA!

 

PIŠITE NAM NA: INFO@SUPERMAME.HR

(naslov e-maila: Nisi Sama)