D PETIT AMI – BRAND ZA STYLISH DJEVOJČICE I DJEČAKE

Sve smo mi prošle tu fazu planiranja. Planiranje svadbe, pa je velika većina pomislila kako je upravo to “posao iz snova”, pa uređenje životnog prostora, pa je došao dan kada smo ostale trudne, e tada se javila ideja za organiziranje baby shower-a (ima li uopće fraza na hrvatskom za to?), pa kada beba dođe, e tada bi sve mogle postati fotografkinje, a kod nekih se javi i tolika kreativa da počnu izrađivati. I takvih supermama ima najviše. To nas zapravo dovodi do zaključka da nas naša djeca najviše inspiriraju i ohrabruju na pokretanje nečeg vlastitog. Tako je i Valentina, supermama, po struci odjevni tehničar, nakon 10 godina izrađivanja vjenčanica, kada je dobila novu i najvažniju ulogu u svom životu, prešla s vjenčanica na dječju odjeću. I mi smo jako sretne da je. Valentina stoji iza branda D Petit Ami.

A Petit Ami obiluje volančićima, pomponima, raznim uzorcima, ali ni dječaci nisu zakinuti, jer obiluje i trenerkicama upravo za njih. Valentina, osim što izrađuje predivne odjevne kombinacije za klince, izrađuje i teepee šatore i ostale potrepštine za dječju sobicu.
Od materijala uvijek koristi prirodni pamuk i u nekim slucajevima viskozu.
Kada smo je upitali kako usklađuje majčinstvo i posao, što je najveća briga svake mame, otkrila nam je kako joj je na početku bilo jako teško uskladiti majčinstvo i posao, ponajprije jer je Valentinin suprug pomorac, što znači da je više na brodu nego doma, a beba je s mamom 0/24. Međutim, kao uvijek, uz volju i želju sve se polako sredi i pronađe se vremena za oboje, i posao i igru.
“Osobno me dugo sprječavao strah da otvorim nešto svoje, ali ono što mogu reći svakoj mami je da potisne strah, da vjeruje u sebe i da radi ono što voli i da to što radi, radi najbolje što zna i uspjeh će doći sam po sebi.”
Za kraj smo pitale Valentinu koji joj je najdraži proizvod – “…moj omiljeni proizvod su definitivno majice sa volanima u kombinaciji sa cipkom i personalizirane kapice sa krznom…”
D Petit Ami proizvodi se trenutno mogu naručiti isključivo preko Facebooka i Instagrama..