KEKSI TERETANA – KAKO SAM SMRŠAVILA

Ovaj video bilo mi je jako teško napraviti. Snimala sam ga pet puta, premještala se po kući i brisala snimljeno. Mislim da je ovo najteži video koji sam do sada radila.
Odlučila sam vam pokazati kako izgleda pravi, realni fitness put jedne mame. Dok sam razmišljala o konceptu, bila sam jako nesigurna, razlog je bila činjenica da ću morati stati pred objektiv u gaćama. Uz to stalno sam razmišljala zato zašto bi netko bio inspiriran TVOJIM rezultatimaza oje ti je trebalo GODINU dana.
Gaće su nekako legle na mjesto, mislim kupaći ima manje materijala nego te gaće i grudnjak, tako da whatever.

Kada sam krenula sa vježbanjem inspirirala sam se ženama koje su prave fitness bombe, ali i majke. Stalno sam si govorila ako može ona, mogu i ja.  One su me tjerale da se ustanem sa kauča i pokrenem pa će se rezultat pokazati. Možda i ne bude onakav kakvog sam priželjkivala, ali biti će rezultat.
 Jer nula puls nula je nula, kužiš?
Sa druge strane tražila sam profile pravih normalnih žena sa normalnim životima, meni slične građe i sa mojim mogućnostima. Sa njima sam se mjerila.
https://youtu.be/RGwQr8p-R3k
Ovaj moj put koji je trajao godinu dana, od toga vježbanja nekih devet mjeseci je zapravo normalan. Tek sada vidim da nisam podbacila u rezultatu ili u dužini tog perioda, nego sam napravila nešto izvanredno  što će postati još bolje.
Mi to možemo, i mo to hoćemo, jeli tako mame?
I da, jedna važna stvar – vježbati je zabavno, jer poslije gledaš sretniju verziju sebe u ogledalu.
Love, Margot.

MARGARITA

Mama po zanimanju, boss lady po zvanju. Rođena sam u Jelsi na otoku Hvaru, gdje sam provela djetinstvo, živim i radim u Zagrebu.  Mama sam jedne tanzmanijske nemani koje se zove Cvita, i od nedavno jednog malog slatkog dječaka po imenu Rudi. Veliki sam zaljubljenik u sport, ne mogu se kontrolirati u dućanima sportske opreme i imam previše tajica sa histeričnim uzorcima. Imam neku vrstu adhadea sa hobijima i zanimanjima, tako da volim obožavam piliti stvari, šivati, raditi nakit, i voziti motor. Najradije se izražavam kroz pokretne priče – kadrove filma, što ćete imati priliku ovdje vidjeti.

Instagram: @margot_margarita
YouTube: Margot