PROJEKT “TROJČEKI”

U trenutku kada ugledaš onaj plus na testu, život se promijeni, prioriteti se promijene, taj plusić ne pita jesi li spremna na to. Iako su najčešće prve reakcije totalna zbunjenost i nevjerica, vrlo brzo nakon toga uslijedi onaj uzbuđeni osjećaj sreće i beskonačne ljubavi koja započinje trenutkom kada si taj plusić ugledala.

Sjećate li se svog prvog pregleda? Jeste li tada razmišljale o tome koliko srca kuca u vašem trbuhu? Kako biste reagirale da vam kažu da kucaju tri srca? Šokirano, oduševljeno, prestrašeno, sretno, ma čitav vrtlog emocija. Naše četiri supermame, Petra, Cvijeta, Anamarija i Sonja našle su se sa svojim superklincima u predivnom okruženju Botaničkog vrta PMF-a i podijelile kako bi reagirale da saznaju da nose trojčeke i kako su reagirale kada su same saznale da su trudne.

Da svaki početak ne mora biti težak, pogotovo kada su u pitanju tri srca – pobrinula se Radenska, inicijator nacionalnog projekta „Naša tri srca za vaša tri srca!“ kojim se namjerava svim roditeljima trojki u 2018. godini pomoći u novim izazovima roditeljstva i ekonomski olakšati trostruki početak prijeko potrebnim darom – posebno dizajniranim dječjim kolicima za trojke Peg Perego Triplette Elite, uz komplet autosjedalica Primo Viaggio SL Luxe. I mi smo bile prisutne na predstavljanju ovih kolica i imale priliku upoznati jednojajčane trojčeke.

Partneri projekta su Peg Perego Hrvatska i vodeći lanac maloprodaje proizvoda namijenjenih djeci – Baby Center, u čijim će odabranim prodavaonicama biti izložena kolica i svim zainteresiranima pružena dodatna informacija.

Ivana Šeremet, brand managerica iz Radenske prilikom predstavljanja ovog projekta izjavila je: „Ovo je jedan od onih projekata zbog kojih vam je toplo oko srca i zbog kojih volim svoj posao. Kako je Radenska brend od kojeg naprosto ne možete odvojiti tri srca, odlučili smo biti odgovorni za svaka mala tri srca koja dođu na svijet u Hrvatskoj. Drago mi je da smo potaknuli i naše partnere da podrže projekt pa će tako osim kolica, trojke dobiti i poklon pakete. U Radenskoj smo jako sretni da će naša tri srca, roditeljima olakšati početak s njihova tri srca.“

Više o projektu na: www.trojceki.hr