IZLOŽBA “JA SAM SUPERMAMA” U LAUBI

Sve znamo kako jednom kada postaneš mama, sve što radiš je pod lupom okoline. Stalno se upućuju kritike, a i same smo svjesne koliko je teško “isključiti se” i ne slušati tuđa mišljenja. Jesi li rodila carski ili prirodno, dojiš li ili ne dojiš, jesi li domaćica ili radiš, putuješ li s malom djecom ili ne, jesi li istetovirana, je li ti kosa roze boje, jesi li previše povučena, jesi li se prebrzo vratila na posao itd. Što god napravimo, uvijek smo na tapeti kritika. Osim toga, same sebi nabijamo osjećaj manje vrijednosti zbog našeg izgleda. Rez, strije, celulit, masna kosa, popucali nokti, višak kila, manjak kila, grudi, samopouzdanje često padne, a kako ćemo naučiti svoju djecu da vole i vjeruju u sebe, ako nam i samima fali samopouzdanja?

Što želimo postići ovom izložbom? Želimo pokazati da je normalno da se žensko tijelo mijenja. Mijenja se jer je u tom tijelu 9 mjeseci raslo živo biće, jer su 9 mjeseci u tom tijelu kucala dva srca. Želimo pokazati svoje tijelo takvo kakvo je – savršeno u svojim nesavršenostima. Želimo podijeliti i naše intimne trenutke nježnosti s našom djecom. Želimo stvoriti zajednicu gdje ćemo se međusobno motivirati i biti podrška kako bi vratile samopouzdanje, kako bi naučile svoju djecu da cijene, poštuju i vole i sebe i druge. Želimo promjeniti postavke u glavi koje su nam nametnute godinama, želimo viknuti JA SAM SUPERMAMA! Jer svaka od nas upravo to i je.

 Sve naše kolumnistice, suradnice i mame blogerice pozirale su zajedno sa svojom djecom, a našu inicijativu podržale su i supermama Ella Dvornik sa svojom Balie Dee, te akademska glumica Petra Cicvarić, koje su također pozirale pred objektivom Pepper Weddings.

 Osim premijerno u petak, izložbu možete posjetiti i u subotu, 12.svibnja u 11 sati sa svojim najmanjima i sudjelovati u kreativnoj radionici “Laubica s gospođicom Urom”, te popiti kavu i pojesti kolače u dobrom društvu!