MAJČIN DAN U LAUBI – “JA SAM SUPERMAMA”

Prošla su i ta dva velika dana. Mjesecima smo organizirali, razmišljali, puno truda i rada uložili i krajnji rezultat je bio upravo onakav kakvim smo ga i očekivali – pozitivna energija je prštala na sve strane. 

Čitav projekt počeo je nakon prvog rođendana portala. Martina i ja smo sjedile na kavi i razmišljale što bi mogle za Majčin dan organizirati. Odustale smo od ideje druženja uz kavu i kolače, kao što smo to do sada činile i krenule u ovaj projekt. Kada sam izgovorila na glas – izložba fotografija, znala sam da u taj projekt želim uključiti Emiliju i Ivana, jer njihov dar je neprocjenjiv i znala sam da mogu izvesti upravo ono što sam u glavi zamislila.

Ono što me najviše oduševilo je odaziv naših mama. Apsolutno sve su pristale. To je to. Znala sam da radimo nešto dobro i nešto vrijedno. Nešto za svaku od nas i za svaku od vas. Dakle, ideja je tu, fotografe imam, modeli su tu, i kreće – akcija.

Čak smo uspjele dovesti i one mame koje nisu u Zagrebu, organizirati se da svaka koja želi – može u ovome sudjelovati. Kroz ta tri dana snimanja, osjećala se euforija. Ne znam je li stvar ogromnih količina kave, ili jednostavno samopouzdanje kojim su sve te žene zračile. Niti jedna od nas nije savršena, svaka se nečega srami, ali tu smo, zajedno i poručujemo nešto. Fenomenalan osjećaj.

Kada sam vidjela prve fotografije, suze su krenule. Predivne, emotivne i posebne. Jake, nježne, senzualne. Ma hrpu epiteta bih trebala koristiti kako bih vam opisala što su te fotografije u meni izazvale. Kakvu navalu emocija.

A tek kada sam vidjela te fotografije uokvirene i u Laubi. Wow. To je to. Znala sam da će se mame oduševiti. A kada je sat otkucao 18 sati i kada su se gosti počeli skupljati, bila sam presretna zbog svih tih mama koje su pristale sudjelovati. Jer su zaslužile da ih se pogleda i da im se aplaudira. Svakoj ponaosob. I zato hvala vam drage moje supermame što ste sudjelovale! Uvijek se trebamo međusobno poštivati i podržavati. I samo tako možemo sve!

Osim tim predivnim ženama, zahvalila bih se i Emiliji i Ivanu, Pepper Weddings na fenomenalno odrađenom poslu. A naravno, tu su i pokrovitelji – La Roche Posay, Fravero ProPhoto, Anita since 1886, Hajdi.hr, Helen Harper, frizerski salon Anastazija, cvjećarna Fiorella, Queenstangledstories merino deke, Valemia.hr baloni.