PREDSTAVLJENA NOVA KOLEKCIJA MAI FOR GIRLS

Nakon uspješne suradnje s dječjim zborom “Zagrepčanke i dečki”, omiljena zagrebačka dizajnerica Majda Postružin, poznata po vlastitom modnom brendu-Mai by Majda predstavila je Mai for Girls- kolekciju za djevojčice, ali i tinejđerice.

“Mai for girls sam osmislila vidjevši koliko djevojčice uživaju u mojim haljinicama. U želji da sve djevojčice, a posebno svoju Kiaru (13) i Korinu (7) razveselim modelima haljina, ali i suknji, majica i tunika kreiranim posebno za njih” – izjavila je Majda, poznata po svevremenskim haljinama nosivim u svim prilikama, od jutra do mraka.

Na prvoj je reviji prikazano 20-tak modela koje su s uživanjem nosile djevojke i djevojčice: “Za djevojčice sam osmislila široke šljokaste suknjice u kojima se osjećaju kao princeze, no za djevojke sam odabrala jednobojne pamučne modele efektnog kroja koje im omogućuju da izraze svoju osobnost.”, dodala je poznata dizajnerica.

 

Kolekcija Mai for Girls baš kao i kolekcija Mai by Majda, može se nabaviti u showroomu na adresi Dudovec 51 (Stenjevec) u Zagrebu, te na www.maibymajda.com

Instagram: @maibymajda i @maiforgirls

Facebook: Mai by Majda