FRANOV ROĐENDAN IZ BAJKE

Sigurni smo da većina vas prati našu Sandru, supermamu dvojice dječaka i njezine bajkovite fotografije koje svakodnevno objavljuje na svom Instagramu @salty_air__. Iako se ne bavi profesionalno fotografijom, ova kreativna mama nesumnjivo posjeduje veliki talent i oko za lijepo.

Stariji sin Fran prije par dana napunio je četiri godine, a njegova mu je mama organizirala rođendan kao iz bajke, u predivnoj istarskoj prirodi.

Sandru smo upitali gdje je pronašla inspiraciju.

Budući da živimo na selu i većinu slobodnog vremena provodimo vani, u prirodi, skoro sva moja inspiracija za Franov četvrti rođendan dolazi od tuda. Drvo, zelenilo, zalazak, domaći tradicionalni keksići, drvene igračke, sviježi zrak….Htjela sam sve te prirodne elemente uklopiti u naše slavlje a da se uz to i mališani zabave. Postavila sam slavljenički stol na brdašce iznad kuće tik pred zalazak sunca i slavlje je moglo zapoceti.

Ono što ovaj rođendan razlikuje od ostalih dječjih proslava je zasigurno jednostavnost iz koje proizlazi sva njegova ljepota. Dokaz da je manje više, sve što vam je potrebno je malo mašte i kreativnosti.

Baldahin @giggle_pop
Toper @vrhovi_za_torte__toperi
Torta i suhi kolaci @isidora.patisserie.by.izo
Drveni autici @pinchtoys