MOJE NAJDRAŽE BEAUTY BLOGERICE

Drage Supermame,

Ne znam kako vi, ali sanjam o vikendu bez obaveza. Baš mi treba malo nekakvog zena i meditacije. Ne sjećam se slobodne subote, osim kad smo na moru i obećam sama sebi da je tada vrijeme za moju obitelj i nema nikakvih šminkanja niti poslovnih planova. U ostatku godine subotnja popodneva i nedjelje su isto često zauzete rođendanima, što dječjim to i odraslim. Uvijek je nešto. Ako se i vi slično osjećate i ako volite čitati beauty blogove kao mali bijeg iz stvarnosti, ovaj tjedan predlažem nekoliko meni zanimljivih koje redovito pratim. Od ovih nevjerojatnih žena ćete štošta moći naučiti jer ih većina ima i svoje You tube kanale.

@desiperkins

S razlogom sam ju stavila pod broj 1 jer je ona vrhunska umjetnica. U biti ona nema svoj blog kao blog nego je krenula s You Tubeom i trenutno je jedna od najpoznatijih make up influencerica s više od 3 milijuna pratitelja na Instagramu i ta brojka iz dana u dan raste. Poznata je po svom “JLo glow” načinu šminkanja koji je i meni jedan od omiljenih u kojima koristi highlighter i bronzer, ali pri tome ne pretjeruje. Uspješna je poduzetnica i svi veliki časopisi pišu o njoj.

@lisaeldridgemakeup

Ona je veliko ime u svijetu make upa ne samo u Velikoj Britaniji (otkud potječe) nego i u svijetu. Usavršila je svježi i besprijekorni make up izgled. Učiti od profesionalaca je najbolji način za nešto naučiti jer je ona jedna od najboljih u tom poslu. Stavlja korisne videe na internet u kojima odgovara na pitanja svojih klijentica i onih koji ju prate na društvenim mrežama. Morate posjetiti njezin blog. 

@tanyaburr

Ona je već dosta poznata u beauty svijetu s obzirom da je već izdala knjige i ima svoju make up liniju. Daje detaljne upute kako kreirati koji izgled i odlične make up savjete.

@modelrecommends

Rijetko kada ćete dovesti u pitanje kvalitetu nekog proizvoda ako ga je preporučila poznata manekenka koja je godinama u tom svijetu. Ruth Crilly daje korisne informacije o tome što je najbolje u toj industriji i preporučuje što morate isprobati. Kroz njezin dobro napisan blog, ona predstavlja najbolje dostupne proizvode, savjete iz backstagea i kako što napraviti, primjerice kako pravilno iscrtati liniju tuša. Ako volite čitati takve blogove onda je A model recommends destinacija iz snova za vas.

@missellefowler

Od uspješne vlogerice na You Tubeu do lansiranja svoje kozmetičke linije, Elle Fowler je napravila sve. Ona dobro poznaje tu industriju, zna trikove ili primjerice kad su neki najbolji proizvodi na rasprodaji. Ona je osnivačica bloga “Dreaming in blush”.  Kad stignete, zavirite.

@raeview

Bez obzira na vaš odabir i budžet, bilo da koristite visoko kvalitetne proizvode ili pak one cjenovno prihvatljivije, The Raeviewer vam daje detaljnu analizu svakog dostupnog proizvoda na tržištu. Blogerica Rae također piše recenzije najboljih i najgorih proizvoda na tržištu.

Ima ih još jako puno vrijednih spomena, ali zbilja velik broj no mislim da posjetite i ovih navedenih šest, imali bi što raditi danima.


MARTINA

Mama dviju djevojčica, supruga, učiteljica engleskog jezika, magistrica marketinške komunikacije i make up artistica…sve u jednom…Vesela i uvijek nasmijana, odgovorna i društvena. Uvijek tragam za nečim novim jer volim rad. Obožavam kuhanje pa uz make up blogove pratim i one kulinarske. Ipak me najviše od svega uveseljava i ispunjava moja obitelj. Rođena sam u Zagrebu, a od udaje živim u Samoboru već nekih sedam godina i otprilike toliko sam i zaljubljena u taj grad nadomak Zagreba. Za mene je svijet makeup-a vječni spoj kreativnosti, truda i mašte. Svako novo lice predstavlja novi izazov u kojem uistinu uživam. Započela sam još kao klinka šminkajući svoje prijateljice za subotnje izlaske te su one prepoznale moj talent. Kad sam se odlučila ozbiljnije pozabaviti ovim hobijem, upisala sam edukaciju kod naše poznate vižazistice Marije Butković koja me poučila raznim trikovima ovog zanimanja.

IG: @tinicazg_makeupartist

Professional make up studio Martina Pehar